Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2009, 09:46   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ibrahim Toraman Terim'i eleştirdi

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu İbrahim, kendisini davet etmeyen Fatih Terim’i isim vermeden eleştirdi

Click the image to open in full size.

Beşiktaş savunmasının başarılı isimlerinden İbrahim Toraman, kendisini Milli Takım aday kadrosuna davet etmeyen Fatih Terim’e göndermede bulundu.
Daha önce yaptığı kadro seçimi nedeniyle Terim’i eleştirmekten çekinmeyen siyah-beyazlı futbolcu, dün de isim vermeden Fatih hocayı hedef aldı. Milli Takım’a seçilmeyi beklemediğini söyleyen İbrahim Toraman, “Bundan sonraki hayatımda da Milli Takım’a çağrılmayı beklemiyorum. Benim vicdanım rahat. Acaba başkalarının vicdanı rahat mı bilemem” diye konuştu.

Milli Takım’ın çok hassas bir konu olduğunu vurgulayan Toraman, “Bu konu üzerinde konuşmak istemiyorum. Eğer konuşursam söylenecek çok şey var. Derinlere inmek istemiyorum. Bugüne kadar Milli Takım forması giydiğim maçlarda hep iyi oynadım. Bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Milli Takım’a başarılar dilerim” ifadesini kullandı.

Bu arada İbrahim Toraman, Sivas’ta kalmak için izin alamadı. Ailesinin bu şehirde olması ve Milli Takım’a verilen ara nedeniyle takımla dönmek istemeyen Toraman’a teknik heyetten izin çıkmadı. Siyah-beyazlı oyuncunun, topuğundaki sorundan dolayı tedavi olması nedeniyle İstanbul’a götürüldüğü öğrenildi.

Milli formayı bıraktığını açıklamasına rağmen, İspanya karşılaşmaları için davet alan Rüştü Reçber ise, bu çağrının kendisini onurlandırdığını belirtti. Başarılı file bekçisi, “Hocanın takdiri... Kendisine çok teşekkür ederim. Milli Takım’ı daha önce bırakacağımı söylemiştim. Ama tabii ki görev verilip, çağrılırsa seve seve oynayacağımı ifade etmiştim” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla