Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2009, 18:14   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal Yuvası Açılışında İzdiham

Beşiktaş Kulübü'nün Ümraniye'de faaliyet gösteren Kartal Yuvası mağazası, düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Denizli, futbolculardan Bobo, Ekrem Dağ ve Uğur İnceman ile erkek ve bayan voleybol takımı oyuncuları katıldı.

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği açılışta, yöneticiler ve futbolcular mağazaya giriş ve çıkışta zor anlar yaşadı. Taraftarlar, mağaza önünde toplanırken futbolculara, Denizli ve Demirören'e sevgi gösterilerinde bulundu. Kalabalık nedeniyle taraftarlar gruplar halinde mağazaya alındı.

Taraftarlar, mağazada futbolculardan imza almak ve birlikte fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Bu arada, mağaza çıkışının kalabalık olması nedeniyle Yıldırım Demirören, polislerin yardımıyla aracına gidebildi. Futbolcular da mağaza çıkışında güvenlik çemberi oluşturularak araçlarına kadar götürüldü. Bu sırada taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Tören sırasında futbolcular, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmazken, Genel Sekreter Kenan Öner, basın mensuplarının Mustafa Denizli ile ilgili sorularına, ''Mustafa Denizli çok iyi bir Beşiktaşlı. Umarım çok uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet eder'' dedi.

Yönetim kurulu üyesi Hakan Aksoy ise önlerinde 9 final maçı bulunduğunu kaydederek, ''Önemli olan bu son dönemde tek yumruk olmaktır. Camiamız şimdi tek yumruk oldu. Tek yumruk olduğumuz sürece de şampiyonluğa ulaşırız'' diye konuştu.

NOT: Fotoğraflar bjk.com.tr'den alınmıştır...
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla