Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2009, 15:05   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Volkan'dan İlginc Acıklama : Gözüme Işık Geldi !

İspanya ile 4 gün içinde oynadığımız iki maçı da kaybettik. Üstelik bıraktığımız bu 6 puan ile 2010 Dünya Kupası yolunda da büyük yara aldık. Aslında tıpkı hafta sonu Bernabeu’da olduğu gibi Ali Sami Yen Stadı’nda da her şey çok güzel başlamıştı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatmış, ardından Nihat Kahveci ile iki kez farkı artırma fırsatı bulmuştuk. Maçın bu ilk 1 saatlik bölümünde kalemizde ise bir dev vardı.
Volkan Demirel inanılmaz kurtarışlarıyla güven verirken, dünyaca ünlü İspanyol futbolcuları çaresiz bırakıyordu. Taa ki 62. dakikaya kadar... Bir köşe vuruşunda dev cüssesiyle kale içine doldurulan topa yükselen Volkan, meşin yuvarlağı tutabileceği yerde yumruklamayı tercih etti. Ancak top kısa düştü ve karambolde panikleyen defansımız tehlikeyi uzaklaştıramadı. Ardından da İbrahim Üzülmez’in yaptırdığı penaltı çıktı ortaya.
Kontrolü kaybettik
Xabi Alanso ile gelen beraberlik golü bir anda her şeyi değiştirdi. Oyun o dakikadan sonra A Milli Takımımızın kontrolünden çıkarak, İspanyollar’ın istediği şekle büründü. Hele bir son dakika golü var ki, Güney Afrika yolunda bizi neredeyse havlu atmanın eşiğine getirdi. Ancak maçtan sonra konuşulan daha çok yediğimiz ilk gol ve tecrübeli file bekçimizin kritik maçlarda yaptığı hatalara eklenen yeni halka oldu.
Terim de suçladı
Nitekim teknik direktör Fatih Terim’in sözleri de çok anlamlıydı. Usta teknik adam, "Enteresan goller yiyoruz. 1-1’den sonra olacak iş değil. İspanya’yı ancak böyle yakalayabilirsin. Bu kadar pozisyon buluyorsun ama değerlendiremiyorsun. Penaltıya gelinceye kadar maalesef çok iyi maçlar oynayan Volkan böyle bir durumda yapmayacağı bir hatayı yaptı. Sonra panik devam etti" dedi.
Peki Volkan Demirel bunu nasıl yorumluyordu. Sıcağı sıcağına konuşmamayı tercih eden milli kaleci dün sabah pozisyonu kendince anlattı. Ali Sami Yen Stadı ışıklarından etkilendiğini dile getiren Volkan, "Pozisyonda tam topu yumruklayacakken gözümü ışık kamaştırdı. Hata yaptığımı kabul ediyorum. Ancak iyi bir maç çıkardığımı düşünüyorum. Kimseyi suçlamak istemem ama top benden sonra kalabalık savunmamız tarafından bir türlü uzaklaştırılamadı. Futbol bir takım oyunudur. Eğer suçlu var ise hepimiz suçluyuz" diye konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla