Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2009, 21:53   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Ne çok mutlu, ne çok mutsuzuz!"

"Ne çok mutlu, ne çok mutsuzuz!"


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kayserispor galibiyeti sonrası şampiyonluk yarışı hakkında konuşurken, maç öncesi taraftarın sevgi gösterisi hakıkında konuştu..


"Ligin 26, 27. haftasında 7 olan üstteki takım sayısı daha aza düşecektir demiştim. Nitekim şuanda 2 tane takım var. Yarın maçlar ne olur bilmiyoruz. Yarın sonuçlar rakiplerimizin aleyhine biterse iki takım kalır. Yarın kaç takım olur bilemeyiz. Bulunduğumuz yerden ne çok mutlu, ne çok mutsusuz. İkincilikle mutlu olunmuz. Bir adım geriden gelerek mutlu olacağımız yere geleceğiz. Tello'yu alıp almama konusunda kararsızdım. Çok uzun bir yolculuk yaptı. Ekstra antrenman yaptırıp, fazladan 5 saat uyku verdim. Buna rağmen Tello çok da kötü şeyler yapsa kötü diyemeyiz. Rakip 10 kişi kalınca oyuna aldım. Yusuf herkesin istediği kıvama geliyor.

İki defa boğulduk. Biri sevgiden, biri dumandan boğulduk. Bu sevginin yüzünden yarım saat kaybettik. Sevginin kötüsü olmaz. Bilsek 2.5 saat önce yola çıkardık. Isınma süremizden 15 dakika kaybettik. Bu sevgi olağanüstü bir şeyÖ önümüzdeki haftalarda ne yaparız bilemiyorum. Artık halikopterle mi geliriz, deniz yoluyla mı geliriz.

Bugün son vuruşlarda eksik kaldık. Önümüzdeki haftalarda çerçeveyi bulacaklar. Çünkü daha önce bunu gösterdiler. Çok pozisyon bulduk. İşin keyifli tarafı İnönü'de keyifli hafta sonları başladı. Pozisyon üretmemiz artı, sonuca götürememeiz eksi tarafımızdı. 10 kişi kalan rakip karşısında belli unsurları kullanırsan rahat, belli unsurları kullanamazsan sorun yaşarsın. Biz ikisini de yaşadık. Defans anlayışımız ve rakip kaleye gidişimiz düşündüğüm çizgide. Gördüğümüz kartlar vardı. Haftaya cezalı olacak arkadaşlar var. Takım olarak bundan sonra kim kart cezalısı olursa olsun önemli değil. Takım oluyoruz derken bunu söylüyordum. Gereksiz kart görenlere de neler olacağını ben biliyorum içerde de onlar öğrenecek."
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla