Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2009, 09:08   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
kartalın final periyodu

Mustafa Denizli’nin, zirve yarışındaki dengelerin yavaş yavaş ortaya çıkacağı zaman olarak işaret ettiği 26. haftada Kayserispor’u mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu yine gösterdi.

Rakiplerinin puan kaybetmesini beklediği bu virajı kayıpsız atlatan Siyah-Beyazlı ekibin önünde artık 8 final var. Beşiktaş, ligin ilk yarısındaki son 9 maçında tam 14 puan kaybederek zirveden uzaklaşmıştı. Kartal’ın yeni maratonu, önümüzdeki hafta oynanacak Kocaelispor deplasmanıyla başlıyor. Deplasmanda Galatasaray’ı yenip, Fenerbahçe ile berabere kalan Kocaelispor’la oynadıktan sonra, Kartal’ı İnönü’de bekleyen rakip güçlü Bursaspor olacak.
İki derbi de İnönü’de...
Büyüklerin baş belası olan bir başka Anadolu temsilcisi Eskişehir’le kozlarını paylaşacak Siyah-Beyazlı takım, bir sonraki hafta belki de şampiyonluk düğümünü çözecek nitelikteki Fenerbahçe derbisine çıkacak, İnönü Stadı’nda. 31. haftada Ankaraspor, 32. haftada Ankaragücü deplasmanları Kartal’ı bir hayli zorlayacak, 33. haftadaki Galatasaray derbisi ise İnönü’de tam bir şölen havasında geçecek. Beşiktaş’ın son maçı, dün Sivasspor’a yenilen Denizlispor ile deplasmanda oynanacak.
İşte o periyot
9. hafta Kayserispor-Beşiktaş: 1-0
10. hafta Beşiktaş-Kocaelispor: 5-2
11. hafta Bursaspor-Beşiktaş: 0-0
12. hafta Beşiktaş-Eskişehir: 2-0
13. hafta Fenerbahçe-Beşiktaş: 2-1
14. hafta Beşiktaş-Ankaraspor: 1-3
15. hafta Beşiktaş-Ankaragücü: 1-0
16. hafta Galatasaray-Beşiktaş: 4-2
17. hafta Beşiktaş-Denizlispor: 1-0
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla