Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2009, 08:15   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
fermuardayız

"Zirvedeki belirsizlik sürüyor. Düğüm ne zaman çözülür bilemem, çünkü biz daha fermuardayız" "Eksiklere rağmen kazanabiliyorsan, takım ruhu oluşmuştur. Bunu başardık, esas avantaj budur".


Teknik direktör Mustafa Denizli, son 8 haftaya girilmesine rağmen zirvedeki sıralamanın nasıl olacağının belirsizliğinin devam ettiğini söyledi. Tecrübeli hoca, "Düğüm hangi hafta çözülür?" sorusuna "Şu anda fermuardayız" şeklinde esprili bir yanıt verdi. Denizli, fikstür avantajıyla ilgili bir soru için de "İçerdeki ve dışardaki maçlarını kazanacaksın, fikstür avantajı da budur" yorumunu yaptı. Mustafa Denizli şöyle devam etti:

Biz 'takım' olduk
Lig yarışı devam ediyor. Sonuna kadar gideceğiz, Sivasspor da nefesimizi ensesinde hissedecek. Sekiz haftalık periyodu en kayıpsız şekilde kapatıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Fikstür avantajı diye bir şey yok. İçerdeki ve dışardaki maçlarını kazanacaksın, asıl fikstür avantajı da budur. Ayrıca takım ruhu bizim için çok önemli. Eksiklere rağmen kazanıyorsan, demek ki takım ruhu oluşmuştur. Beşiktaş 'takım' oldu diyebiliriz.

Herkes gol kaçırır
Bizim için önemli olan, futbolcunun pozisyonların içinde yer almasıdır. Bobo da Kayseri karşısında birçok pozisyonun içindeydi. Şut atar, dışarı gider veya kaleyi bulur, önemli olan doğru yerde olmasıdır. Bobo hep doğru yerdeydi. Benim yapacağım en son şey, futbolcuyu gol kaçırdı diye oyundan almaktır. Tabii ki gol vuruşunu yapmasını isteriz ama gol kaçırıyor diye oyundan almak olmaz. Bobo'yu yorulduğu için oyundan aldım. Üzülmez özel biri
Ben maçlarda topun olduğu yere değil, aksine topun olmadığı yere bakarım. Bence önemli olan da bunu görebilmektir. Topun oynanmadığı yerleri iyi analiz etmek, başarıya yansır. Yusuf'u takıma katkı sağlayacağı için getirdik, performansından memnunum. İbrahim Üzülmez çok özel bir oyuncu. Her türlü takdiri hak ediyor. Daha da önemlisi bir sonraki maç yine takdiri hak ediyor. Beşiktaş için, bizim için, gençler için, özel biri.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla