Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 11:33   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gebze'den Beşiktaş'a ilginç teklif !

Beşiktaş'a, 2. Lig Klasman Grubu takımlarından Gebzespor'un yönetiminden çağrı geldi!..

Click the image to open in full size.

Yeni stat inşaatı için Anıtlar Kurulu'ndan zorlu bir süreçten sonra onay alan ve stada ilk kazmayı sezon biter bitmez vurmayı planlayan Beşiktaş'a, 2. Lig Klasman Grubu takımlarından Gebzespor'un yönetimi, "Stadınız bitene kadar maçlarınızı 25 bin seyirci kapasiteli Gebze'de oynayın" çağrısı yaptı. Bu çağrı Gebzeli futbolseverlerin yanı sıra, ilçeye ekonomik kazanç da getireceğinden esnaf arasında da büyük heyecan yarattı.

Beşiktaş yönetiminin, stat inşaatı başlayınca önümüzdeki sezon maçlarını Anadolu'da oynayacaklarını bildirmeleri üzerine, Gebzespor yönetimi kapılarını Beşiktaş'a açtı. Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Yücel Serim yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Beşiktaş, önümüzdeki sezon maçlarını Gebze Stadı'nda oynamalı. Çünkü Gebze Stadı Anadolu yakasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan sonra Ankara'ya kadar en büyük stat. Zaten geçen sezon başında Beşiktaş yönetimi Gebze Stadı'na gelerek bir dizi incelemeler yapmış ve beğenmişlerdi. Stadımız 20 Nisan tarihinde Gebze İlçe Spor Müdürlüğü'ne geçecek. Şu anki tribün kapasitesi 25 bin. Beşiktaş'ın buraya geliş ve gidişinde de otoban bağlantısı nedeniyle sıkıntısı olmaz."

Yücel Serim, Gebze Stadı'nda kamera sistemi, doğalgaz, hakem odaları, futbolcu odalarının da eksiksiz olduğunu, basın ve protokol tribününün ise kısa sürede büyütülebileceğini belirtti. Turnike ve gece maçlarının oynanması için aydınlatma sistemi gibi eksiklerin 1,5 ay gibi bir sürede giderilebileceğini belirten Serim, "Stat 2009-2010 futbol sezonuna hazır olur. Gebze Stadı'na da taraftarlar kara ve denizyolunun yanı sıra demiryoluyla da ulaşabilirler" diye konuştu.

Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla