Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2009, 14:00   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Voronin Berlin'de kalacak mı?

Hertha Berlin'de kiralık olarak oynayan Andrej Voronin'in gelecek sezonda takımda kalıp kalmayacağı belli değil.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'de kiralık olarak oynayan Ukraynalı yıldız futbolcu Andrej Voronin'in gelecek sezonda takımda kalıp kalmayacağı belli değil.

Voronin'in danışmanı Andrej Glowasch, Sportbild dergisine yaptığı açıklamada, ''Şimdiki durum Voronin'in takımından ayrılacağını gösteriyor'' dedi.

Başka kulüplerle Voronin'in transferi konusunda konuştuklarını da belirten Glowasch, bu kulüplerin hangileri olduğu konusunda ise bir açıklama yapmadı.

Hertha BSC Berlin'in, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmesi durumunda Voronin'i tutabileceği ifade edilen haberde, Hertha'nın menajeri Dieter Hoeness'in ise, gelecek sezonun planlarını ancak bu sezonun sonunda yapabileceklerini söylediği belirtildi.

Bunun, İngiltere'nin Liverpool takımından Hertha'ya kiralık olarak gelen ve Liverpool'un satmak istediği Voronin için geç olacağı kaydedilen haberde, Ukranyalı futbolcunun, kendi geleceği için konuya daha erken bir zamanda açıklık getirmek istediği, Voronin'in transfer ücretinin 4 milyon Euro olarak konuşulduğu ve Alman kulübünün bu kadar parayı bulamayacağı savunuldu.

Bundesliga'da bu sezon 11 gol atan Voronin'in, ligde lider konumda bulunan VfL Wolfburg'un 2 puan gerisinde 49 puanla 3. sırada yer alan Hertha BSC Berlin'in bu sezonki performansında önemli payı bulunuyor.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla