Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2009, 01:17   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gelecegin Takımını Oluşturduk

Teknik sorumlu Ahmet Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda gençleştirme yaptıklarını, son haftalarda takımda özellikle genç oyunculara yer verdiğini belirtti.

Takımda şu anda Ömür, Salih, Erdem, Halil İbrahim, Samet ve Ergül gibi genç futbolcuların olduğunu dile getiren Çoban, ''Sezon sonuna kadar Süper Genç takımından alacağımız oyuncularla genç oyuncu sayısını dokuza çıkaracağımızı düşünüyorum'' dedi.

Malatya Belediyespor'un, Malatyaspor'a altyapı olması gerektiğini düşündüğünü ifade eden Çoban, ''Malatya Belediyespor'un gelecek yılki planlaması içerisinde olduğu en önemli nokta sadece ve sadece Malatyaspor'a altyapı oluşturmaktır. Her yıl Malatyaspor'a 1 veya 2 oyuncu veren bir ekip oluşturmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Malatya'daki genç oyuncuları bulup takıma adapte etmeye çalışacaklarını vurgulayan Ahmet Çoban, Türkiye genelinde de oyuncu taraması yapacaklarını ifade etti. Çoban, ''Türkiye genelinde 18-23 yaşlardaki oyuncular taranacak. Bunun için çalışma başlattık. Bir iki hafta içerisinde bu çalışmayı yapacağız. Gelecek yılın genç takımını oluşturacağız. Bu takımın hedefi Malatyaspor'a oyuncu vermek olacak'' dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla