Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2009, 14:12   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Çabuk olun!"

Lazio'nun sezon başında Katar'ın Al-Sadd takımından kiraladığı Arjantinli golcü Mauro Zarate'nin menajerliğini yapan kardeşi Sergio Zarate; İtalyan ekibini uyardı ve yıldız oyuncunun bonservisinin bir an önce alınması gerektiğini belirtti. Aksi takdirde başka takımlarla görüşeceklerini de ekledi!..

Premier League ekiplerinden Liverpool ve Manchester City'nin transfer gündeminde olduğu tahmin edilen Arjantinli golcü Mauro Zarate'nin menajerliğini yapan kardeşi Sergio Zarate; Lazio'yu bonservisi Katar'ın Al-Sadd takımında olan yıldız oyuncu konusunda uyardı.

Kardeşinin Lazio'da kalmak istediğinin altını çizen Sergio Zarate, bonservisinin bir an önce alınmaması durumunda başka takımlarla görüşmek durumunda kalacaklarını belirtti.

Calciomercato'ya konuşan Sergio Zarate "30 Nisan'a kadar Lazio'dan haber bekleyeceğiz, bonservisi bu tarihe kadar alınmazsa Mauro'yla ilgilenen diğer takımlarla görüşeceğiz" dedi.

2008/09 Sezonu'nda Serie A'da attığı 11 golle yıldızlaşan 22 yaşındaki golcü oyuncu Premier League'de daha önce kiralık olarak Birmingham City forması giymişti.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla