Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2009, 19:13   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gaziantep'te maç sonu..

Altay ile golsüz berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde, teknik direktör Bünyamin Süral, gol atmak için herşeyi denediklerini ancak yine son vuruşları yapamadıklarını söylerken, Tahir Karapınar ise "Ne zaman yukarıya yaklaşsak takımda bu tür stresler oluyor" dedi..

Bünyamin Süral, karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, maçın ilk devresinde Altay'ı iyi analiz ettikleri için tedbirli oynadıklarını, ikinci yarıda ise hücuma ağırlık verdiklerini bildirdi.

Gol atma yolunda herşeyi denediklerini, ancak yine her hafta olduğu gibi bariz gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade eden Süral, şöyle konuştu:

''Sayısız gol fırsatlarını yine cömertçe harcadık. Hafta içinde çalıştığımız pozisyonları yine atamadık. Biz tehlikeli bölgeden kurtulmak isterken, onlar da yukarılardan kopmamak istiyordu. Oyunun ikinci yarısında ağırlık bizdeydi. Sahaya hakimdik ama ceza alanında etkisiz kaldık ve maç berabere bitti. Pozisyonlardan birini skora yansıtabilseydik çok daha rahat olacaktık. Samsunspor maçından puanla dönmek istiyoruz.''

Altay Teknik Direktörü Tahir Karapınar ise her iki takımın da şiddetle puana ihtiyacı olduğunu ifade ederek, iyi mücadele edemediklerini anlattı.

Oyuncularının maça çok iyi konsantre olamadıklarını dile getiren Karapınar, ''Ne zaman yukarıya yaklaşsak takımda bu tür stresler oluyor. Sonuçta maç golsüz berabere bitti. Önümüzde Sakaryaspor maçı var. Ona en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz'' diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla