Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2009, 07:44   #1
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş a sahip çıkmak agerek

Kritik haftalardayız. Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istemeyen kişilerin bağırmaya başladıkları ve bu yetmezmiş gibi Beşiktaş a saldırmaya başladıkları basının bu kişilere destek olduğu görülmektedir. Bu süreçte Beşiktaş taraftarına düşen bu kişilerin oynamaya çalıştıkları oyunu engellemektir.
Öncelikle geçen hafta Kocaelispor-Beşiktaş maçını yöneten hakem bir hafta boyunca linç edildi sebebi tartışmaya açık bir pozisyonda Beşiktaş lehine karar vermesi idi. Bu hakem ve Beşiktaş linç edilirken Beşiktaş medyası ve yöneticileri sessiz kaldı. Aynı hafta Antalyaspor un haksız bir şekilde 10 kişi kalması ile zorla yenebilen Sivsspor un yöneticileri bile Beşiktaş a saldırdılar, gene yönetim sessiz kaldı.
Adnan Polat denen tezgahtarın utanmadan, sıkılmadan yaptığı konuşmalara gene yönetim sessiz kaldı.
Bu hafta ise daha önce ekilenlerin sonuçları görülmeye başlandı.
Beşiktaş-Bursaspor maçında maça damgasını vuranlardan birisi de hakemdi. Tüm taktir haklarını Bursaspor lehine kullandı. Maçta Bursaspor kaç falu yaptı, kaç oyuncusu sarı kart gördü bir bakın. Bariz bir penaltıyı vermedi ve maç sonunda basına gözlemci ile olan şu diyalogları yansıdı:
"maçtan sonra gözlemci Ahmet Akçay’a, "Hocam, Beşiktaş’ın bir penaltısını atladım, kusura bakmayın". Bahse konu olan penaltı olayı (Delgado'nun şutunda Bursalı oyuncunun eli ile topu kesmesi) bir çok gazete de yer almadı. Bu pozisyonu Erman Toroğlu gibi soytarılar ise sulandırmaya çalıştılar.
Hakem ataması ile ilgili olarak ise hakem deniz çoban en son Sivas maçından önce Beşiktaş maçınınm hakemi idi. Bu hakem niye Beşiktaş maçına sıklıkla verilir? Sivas ın bir maçında Sivas'ın hocası Bülent Uygun ile olan diyaloğu nedeni ile Bülent Uygun tarafından azarlanmıştı. Bu hafta diyet mi ödedi?
Saha içinde adım atacak gücü olmayan Galatasaray ın, saha dışı etkenlerle yarış içine çekilmeye çalışılması ve bu yapılırkende mazlum edebiyatının yapılması reyting arttırma çabaları haline geldi. Bunu lig tv de biliyor ki Galatasaray ı bu yarışın içine çekerek düşen reytinglerin artmasını sağlamak için gerekli katkıyı da sağlamaya başladı.
Sivasspor haftalardır hakem desteği ile maç kazanmasına rağmen her fırsatta bizi şampiyon yapmazlar edebiyatı ile hakemleri etki altına almaya devam ediyor, ne yazık ki basın, medya ve Türkiye Futbol Federasyonu bu olaylara göz yumuyor.

Beşiktaş yönetimi Adana Polat gibi, yada Sivas yönetimi gibi davransın demiyoruz ama Beşiktaş'ın hakkı yenmeye başlandığını göre göre, Beşiktaş'ın hakkını korumaya başlasın diyoruz.

Basında Beşiktaşlı geçinen yazarlarada sözüm bir hafta boyunca Beşiktaş'ın ve Kocaeli maçının hakeminin linç edilmesini izlediniz bari bu hafta Beşiktaş için bir şeyler yapın.

Kritik haftalardayız. Hepimize büyük görevler düşüyor. Şampiyonluk yolu dikenli bir yol, bu yolda Beşiktaşımıza başarılar.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla