Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 08:22   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beckham'la kıyaslanıyor

BECKHAM'LA KIYASLANIYOR!.. Click the image to open in full size.
Rosenborg'un futbol direktörü Erik Hoftun, Siyah-Beyazlılar'ın talip olduğu Sapara'nın sözleşme uzatma görüşmelerinin başarısızlıkla sonuçlandığını açıkladı. Eintracht'ta forma giyen Fink'in işi de imzaya kaldı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'ye Norveç'ten müjdeli haber geldi. Denizli'nin devre arasında transferini istediği Slovak orta saha oyuncusu Marek Sapara kulübü Rosenborg tarafından satış listesine konuldu. Norveç ekibinin futbol direktörü Erik Hoftun 'Sapara ve menajeriyle konuştuk ama sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya varamadık. Yaz transfer dönemi açıldığında satacağız' dedi.

HEYECAN İSTİYOR

Hoftun, Sapara ile anlaşamamalarının nedeninin para olmadığını belirterek, 'Kariyerini geliştirmek istiyor. Biz de bunu kabul ettik ve anlayışla karşıladık' dedi. Sapara ise 'Yeni bir heyecana ihtiyacım var. Sadece bunu konuştuk' dedi. Haberi 'Sapara Rosenborg'a hayır dedi' başlığıyla manşetlerine taşıyan Norveç basını, ilginç bir yorumda bulundu ve 'Devre arasında Rosenborg Beşiktaş'ın 30 milyon kronluk (7 milyon lira) teklifini kabul etmediğinde Sapara çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı' vurgusunu yaptı.

BECKHAM'LA KIYASLANIYOR

BEŞİKTAŞ'ın forvet oyuncusu Holosko'nun milli takımdan yakın arkadaşı olan Sapara'nın serbest vuruşlardaki becerisi Beckham'la kıyaslanıyor. Beşiktaş, Holosko'nun yanı sıra Ernst'in de arkadaşını almak üzere. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Eintracht Frakfurt'ta forma giyen Michael Fink'in transferini de büyük ölçüde sonuçlandırdı. Orta sahada görev yapan Fink, 1982 doğumlu ve 1.83 boyunda. 2008-2009 sezonunda Bundesliga'da 27 maçta forma giyen Alman futbolcunun 5 de golü bulunuyor.

Marek Sapara Kimdir

Doğum tarihi: 31 Temmuz 1982
Doğum yeri: Kosice, Slovakya
Pozisyonu: Oyun kurucu
Kulübü: Rosenborg B.K
Önceki takımları
1999 VSS Kosice
2000 FK Krasna nad Hornadom
2000-2002 Kosice
2002-2006 Ruzomberok
2006-Rosenborg B.K.

Kartal'a 2. Alman

Beşiktaş teknik heyeti ve yönetimi Fabian Ernst'in performansından ziyadesiyle memnun kaldı. Siyah-Beyazlılar, bu yüzden defansif orta saha tercihini de yine bir Alman olan Fink'ten yana kullanma kararı aldı.
CptJackSparrow Ofline   Alıntı ile Cevapla