Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 15:26   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Takas Atağı : Delgado<-->Yattara

Kanat ve orta sahaya yıldız arayan Beşiktaş, Trabzon’un kapısını çalacak. Kartal, 10 numara arayan Karadeniz ekibine Tangocu’yu önerip karşılığında Gineli kanat oyuncusunu isteyecek
SeneyeTürkiye ve Avrupa’da fırtına gibi esmek isteyen Beşiktaş, şimdiden güçlü bir kadro kurma çalışmalarına start verdi. Öncelikli olarak sağ kanat ve orta sahaya 2 kaliteli futbolcu transfer etmek isteyen Siya-Beyazlılar, F.Bahçe ve G.Saray’ın da peşinde olduğu Trabzon’da huzur bulamayan Yattara’ya göz dikti.

Başkan Yıldırım Demirören, Denizli’nin gelecek sezon kadroda düşünmediği Delgado’yu Bordo-Mavililer’e önerip karşılığında etkili kanat oyuncusu Yattara’yı isteyecek.
10 numara arayışları içerisinde olan Bordo- Mavili yönetimin Demirören’den gelecek takas teklifini geri çevirmeyeceği belirtiliyor. Trabzon’dan ayrılmak için adeta fırsat kollayan Gineli de Beşiktaş’a gelmeye can attığı biliniyor. Demirören’in sezon bitiminde yıldız oyuncuyu bitirmek için Trabzonspor’un kapısını çalacağı öğrenildi. Öte yandan Siyah- Beyazlılar’ı orta saha içinde kaliteli bir yıldız arayışlarına hız verdiği öğrenildi.


Not: Kaynak isteyenlere üzülerek bildiriyorum ki Fotospor
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg

Konu Meric tarafından (23-04-2009 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir..
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla