Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2009, 14:26   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Parmak Isırtıyorlar !

Click the image to open in full size.
Ordu'yu, TFF 3. Lig'e terfi maçlarında temsil edecek olan İkizce Belediyespor, 1.5 milyon liralık bütçesiyle profesyonel takımlara bile parmak ısırtıyor. Antalya'nın Belek İlçesi'nde kamp yaparak hazırlanan İkizce, Samsun'da başlayacak olan maçlara sıkı hazırlanıyor.
3. Lig'e terfi müsabakalarına profesyonel takımların tercih ettiği Antalya'nın Belek İlçesi'nde kamp yaparak hazırlanan İkizce Belediyespor, 29 Nisan 2009 tarihinde Samsun'da başlayacak olan maçlara sıkı hazırlanıyor. Maçlardan iki gün önce Samsun'a gelecek kafileyi, Çarşamba havaalanına büyük bir taraftar kitlesi karşılama hazırlığı yapıyor.

Samsun'da yapılacak terfi maçlarına çok sıkı hazırlandıklarını ve hedeflerinin büyük olduğunu belirten İkizce Belediye Başkanı ve İkizce Belediyespor Fahri Başkanı Birol Kaygı, "Maçlara iddialı hazırlanıyoruz. Sonuçta Ordu'yu temsil ediyoruz. Tecrübeli kadromuzla ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Yurt içi ve yurt dışından maddi anlamda büyük destek gördüklerini kaydeden Başkan Kaygı, "Şu anda 1.5 milyon liralık bütçemiz var. Samsun'daki maçlara 3-4 bin taraftar desteği ile çıkacağız. Bizler Ordu ile ne kadar gurur duymuşsak, Ordu'da bundan sonra bizlerle gurur duyacak" şeklinde konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla