Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2009, 18:49   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Lider çıkmak istiyoruz"

Güngören Belediyespor ile karşılaşacak Manisaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, "Turkcell Süper Lig'e birinci takım olarak çıkmak istiyoruz" dedi. Eriş, "Sahaya galibiyet için çıkacağız. 3 puan alıp Manisa'ya döneceğiz" diye konuştu.

Eriş, yaptığı açıklamada, pazar günü karşılaşacakları Güngören Belediyespor'un düşme hattında bulunduğunu, rakiplerinin de üç puan için sahaya çıkacağını belirtti.

Levent Eriş, ''Biz de Turkcell Süper Lig'e birinci takım olarak çıkmak istiyoruz. Bu nedenle hedefimiz üç puan. Seyircilere iyi bir maç seyrettireceğiz. Kart cezalısı olan iki futbolcumuz dışında eksiğimiz yok. Sahaya galibiyet için çıkacağız. 3 puan alıp Manisa'ya döneceğiz'' diye konuştu.

Manisaspor'da sarı kart cezalısı Adem Büyük ile Karşıyaka maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza verilen Kalabane pazar günkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bu hafta deplasmandan 3 puanla dönmesi halinde doğrudan Turkcell Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek Manisa temsilcisi, sahadan beraberlikle ayrılırsa Altay'ın puan kaybetmesi durumunda da gelecek sezon Süper Ligde yer alma hakkı kazanacak.

Bu arada Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Adnan Eroğlu, takımı İstanbul'da yalnız bırakmayacaklarını ve karşılaşmaya en az 5 otobüs taraftar grubu ile giderek destek vereceklerini belirtti.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla