Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2006, 17:07   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Yalancı Roberto Carlos"

Brezilyalı sol kanat oyuncusu Roberto Carlos’un Real Madrid’den ayrılıp ayrılmayacağı konusunda son noktayı koyacak zirve Real Madrid başkanı Fernando Martin ile Roberto Carlos arasında bu hafta gerçekleşecek.
Madrid başkanı Fernando Martin’in zirvede Roberto Carlos’a -Artık kendine yeni bir takım bul ve polemiklere son ver- uyarısı yapacağına kesin gözüyle bakan ispanyol basını görüşme sonunda Carlos’un biletinin kesileceğini belirtiyor. İspanyol gazeteler, bir zamanlar Real Madridli taraftarların sevgilisi olan Roberto Carlos’un trajik bir sonla takımdan ayrılacağını, artık ona kulüpte destek verecek hiç kimsenin kalmadığını yazdılar. Real Madrid’ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Roberto Carlos’un hangi takıma transfer olacağı ise henüz kesinlik kazanmadı. Fenerbahçe’den ve Arap ülkelerinden transfer teklifleri olduğunu iddia eden Marca gazetesi, Roberto Carlos’un son dakikada yön değiştirerek ya İtalya’ya ya da İngiltere’ye gidebileceğini savundu. Carlos’un son çare olarak ülkesi Brezilya’ya Santos takımıma da geri dönebileceğini vurgulayan gazete, “O hep futbolu ülkesinde 1 yıl daha oynayarak bırakmak istemişti, fırsat çıktı ve yaşı da müsait. Carlos’un Brezilya’ya dönme olasılığı daha fazla diye belirtti.
Bu arada, hafta sonu oynanan Barcelona - Real Madrid karşılaşmasında hakeme “Hepiniz boksunuz” dediği gerekçesi ile kırmızı kart gören Roberto Carlos maç sonunda “Ben bu lafları söyledim” demesine rağmen ülkede yayınlanan Tele5 televizyonu dudak okuyarak bu futbolcunun yalan söylediğini ve hakemlere bok dediğini ispat etti. Bu gelişme üzerine ispanyol medyasının tepkisine uğrayan Roberto Carlos için tüm spor gazeteleri ‘Yalancı Roberto Carlos’ başlığını kullandılar.

04.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline