Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2009, 12:22   #10
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
bobo38´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iste böyledir bugün severler kocum,süpersin derler yarin allah belani versin,hemen git bu takimdan derler bu hep böyledir.
1ay önceki yorumlari okurum 1ay sonraki yorumu okurum resmen 360derecede dönerler.

bobonun ayri özelligi var nobrenin ayri özelligi var

bobo bu takimin en golcü yabanci oyuncusu 50golden fazla gol atmisdir adam
bizi sampiyonlar liginde kim öne götürdü bobomu nobremi kim liverpoola karsi o süper golü atti kim marsilyaya karsi golü atti ve bircok goller daha.

bobo bircok basarili döneminde takimdan gitcegine takimda kaldi besiktasi sevdigi icindir ve bizim yapdigimiz tavira bakiniz.
nobre bir sezon basarili oldu olmadik hadiseler cikardi para isterim yoksa giderim diye.

bana nobredeki özelliginden bahsedin kosmak pres yapmak bir özelikmidir yada söyle sorum nobre niye hep kosiyor baska birsey yapamadigi icindir..nobreye topu verin adam size adam gibi pas verirmi oyunu acarmi kurarmi..boboda bu özelik hepsi var.

bobo en azindan ben 1-2 dakika icin oyuna girmem diye tavirda yapmiyor

basarilin yaninda durmak iyidir ama basarisiz bir dönem gecirdigi kisiye ki biliyoruz cok daha iyi duruma gelebilecek oyuncuyada yzüünü cevirmek hakaret etmek hangi erkeklige sigar?
bugün aslansin,süpersin yarinde berbatsin diyen kisileri anlamak mümkün degil..

sizin o nobre sezon basinda niye adam gibi oynamadi ve sezon sonu yaklasdigin icin iyi oynadigini sordunuzmu hic eee düsünmek gerekir degilmi..
Nobre Denizli geldiğinden beri oynuyor valla, gollerini de öyle veya böyle atıyordu işte...Nobre'nin özellikleri ne demişin, tek bir şey diyeceğim buna, eğer bu takım tek forvet oynayacaksa bu kesin ama kesin Nobre olmalıdır, özelliklerini saymama bile gerek yok...Ayrıca biz Bobo'nun hala arkasındayız, asıp kesmedik, ama kötüye de iyi diyecek halimiz yok, Bobo kötü oynasa da kral değildir benim gözümde, kimse de olamaz zaten, Nobre'nin de kötü oynadığı zamanlar, golleri ardı ardına kaçırdığı zamanlar da oldu, o zamanda Nobre'nin kesik yemesi lazım dedim, şimdi de Bobo için aynı şeyi söyülüyorum...Takımda 3 forvet var sonuçta, bi oyuncu kötü oynasa da hep ilk 11 çıkmalı mantığı olursa ben o takımda durmam yaf, olur mu hiç öyle şey, yazık değil mi diğer oyunculara...İşte Bobo da bu var maalesef...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla