Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2006, 17:10   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beckham: "Mazeret olmamalı"

İngiltere Milli Takımı Kaptanı David Beckham, İngiltere'nin Dünya Kupası Finalleri'nde başarısız olması için hiçbir bahanenin öne sürülemeyeceğini söyledi.
Real Madrid ve İngiltere Milli Takımı'nın yıldızı Beckham, Dünya Kupası'nda milli takıma güvendiğini ve başarısız olmak için hiçbir mazeretin altına sığınamayacaklarını ifade ederek, "Finallerde mazeret üretmemeliyiz. Çünkü oldukça yetenekli bir takımla Dünya Kupası'na gidiyoruz ve ülkemiz bizden büyük başarı bekliyor. Bu nedenle ne mazeretler ne de pişmanlık olmamalı. Eğer yeterince iyi değilsek iyi değilizdir. Fakat biz bunu başaracak oyunculara sahip olduğumuzu biliyoruz" dedi. Beckham, İngiltere'nin önceki Dünya Kupaları'na nazaran daha tecrübeli olduğuna dikkat çekerek bu şampiyonadan daha ümitli olduğunu sözlerine ekledi.
David Beckham, Newcastle United forması giyen ancak sakatlığı nedeniyle gerek kendi takımında gerekse ulusal takımda forma giyemeyen Michael Owen'ın da finallere kadar iyileşeceğini ve takıma büyük katkı sağlayacağını ifade etti.


04.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline