Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2009, 20:15   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fiorentina'dan farklı tarife!

Şampiyonlar Ligi bileti için dördüncülük mücadelesi içinde olan takımlardan Fiorentina ve AS Roma'nın Artemio Franchi'deki randevusunda gülen sahadan farklı galibiyetle ayrılan Floransa ekibi oldu. Başkent temsilcisinde Pizarro 59. dakikada takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Fiorentina [4 - 1] AS Roma
06' [1 - 0] Vargas
47' [2 - 0] Gilardino
67' [3 - 0] Gilardino
73' [4 - 0] Gobbi
86' [4 - 1] Baptista

Şampiyonlar Ligi bileti için 4. sıradaki Genoa'yı takibini sürdüren Fiorentina ve AS Roma kozlarını Artemio Franchi'deki 33. hafta mücadelesinde paylaştılar.

2008/09 Sezonu'nda 2. kez rakip fileleri havalandıran Perulu savunma oyuncusu Vargas'ın erken golüyle skor avantajını yakalayan ve öne geçen Fiorentina 6. dakikada taraftarını güldürdü.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Floransa ekibi; tecrübeli golcüsü Gilardino'nun 47. dakikada kaydettiği golle galibiyet yolunda hayli rahatladı.

Konuk ekibin Şilili yıldızı Pizarro 56 ve 59. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sebebiyle oyundan ihraç edilerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Başkent ekibinde bozulan moraller üçüncü golün gelmesiyle dibe vurdu; kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atan Gilardino 67. dakikada farkı üçe çıkardı.

73. dakikada Jovetic'in yerine oyuna girdikten sadece birkaç saniye sonra farkı dörde çıkaran Gobbi, Fiorentina formasıyla 2008/09 Sezonu'nda golle tanışmış oldu.

Brezilyalı Baptista'nın 86. dakikada kaydettiği gol ise konuk ekip için teselli olmaktan öteye gidemedi.

Fiorentina bu galibiyetle ligde puanını 58 yaptı ve Genoa'dan maç fazlasıyla dördüncülüğü devraldı. Floransa'da aradığını bulamayan AS Roma ise 52 puanda kaldı.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla