Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 09:02   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
maçın en heyacanlı dakikaları

DAKiKA 7
Beşiktaş bu dakikada köşe atışı kazandı. Ceza sahasına ortalanan topa Gökhan Zan iyi yükseldi. Tecrübeli oyuncunun kafa vuruşunda top kaleye yöneldi. Doğa son anda topu uzaklaştırdı, Beşiktaş ataktan sonuç çıkaramadı.

DAKiKA10
Eskişehirspor maçın en net pozisyonlarından birini yakaladı. Sağ taraftan Engin Baytar'ın Click the image to open in full size.getirip ortaladığı topta stadı dolduranlar "gol" diye ayağa kalktı. Youla ortalanan topu yakın mesafeden kale yerine auta gönderdi.

DAKiKA23
Beşiktaş bu kez de Holosko ile gol aradı. Slovak yıldız kendi getirdiği topu kaleye şutladı. Kaleci Sinan topu çeldi. Bir dakika sonra Eskişehir serbest vuruş kullandı. Bülent-Engin paslasmasında Bülent kaleye şutladı, Rüştü kurtardı.

DAKiKA38
Beşiktaş, Delgado ile gole çok yaklaştı. Orta sahadan hareketlenen Cisse, kaleyi karşıdan gören pozisyonda bekleyen Delgado'yu gördü. Arjantinli yıldız topu çekti, kaleye çok sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta kadar gitti.

DAKiKA40
Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Bülent Kocabey bu kez Anderson'u pozisyona soktu. Brezilyalı oyuncunun sert vuruşunda iyi yer tutan Rüştü topu güçlükle kornere çeldi. Eskişehirspor kornerden de sonuç alamadı.

DAKiKA51
Eskişehir atağı Bülent Kocabey ile başladı. Tecrübeli oyuncu ceza sahasına hareketlenen Youla'yı gördü. Siyahi oyuncu Rüştü ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kademeye iyi giren İbrahim Üzülmez meşin yuvarlağı kornere çeldi.

DAKiKA58
Gökhan Zan, ceza sahası dışında Anderson'u düşürdü. Kazanılan frikikte topun başına Bülent Kocabey geçti. Tecrübeli oyuncunun barajın üstünden geçen vuruşu kale direğinin dibinden auta gitti. Beşiktaşlılar rahat bir nefes aldı.

DAKiKA67
Beşiktaş oyunu Eskişehirspor yarı sahasına yıktı. Topla buluşan Tello, Bobo'ya ara pası gönderdi. Eskişehir defansı ofsayt beklerken hakem 'devam' dedi, Bobo kaleci Sinan'ın üzerinden ağları havalandıran vuruşu yaptı: 0-1.

DAKiKA86
Yusuf orta saha çizgisinin üstünde topla buluştu. Sağdan ilerlerken önüne gelen Doğa'yı üç kez çalımladı. Ceza sahası içinde sıfıra kadar indi. Burada da Serdar Özbayraktar'ı da geçip, Holosko'ya 'al at' dedi. Skor 2-0 oldu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla