Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 16:33   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal transferde de hızlı !..Çağlar son aşamada !

Kartal transferde de hızlı !..


Beşiktaş'ta Eskişehirspor galibiyetinden sonra gözler Fenerbahçe maçına çevrilirken; Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin futbolcularını soyunma odasında önce kutladığı, sonra da uyardığı öğrenildi. Denizli'nin, "bu maçı unutun ve Fenerbahçe maçına konsantre olun. Her maçımız bir final; artık puan kaybetmemeliyiz" dediği belirtildi.

Denizli'nin ardından takım kaptanlarının da bir konuşma yaptıkları ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin sakat ve cezalı oyuncularının olmasının kendilerini rehavete sokmaması gerektiğini vurgulayan takımın tecrübeli oyuncuları, "Kazanırsak normal sayarlar. Kaybedersek sürpriz derler. Bu tip maçlarda favoriler hep kaybetmiştir. Geçmişte bunun örnekleri çok. Sürprize yer vermemeliyiz ve Fenerbahçe'yi karşımıza tam kadro çıkacak gibi görmeliyiz" diye konuştuğu öğrenildi.
Eskişehirspor maçına ikinci gole asist yapan Yusuf'un çalımları da damgasını vurdu. Siyah - Beyazlı bazı oyuncuların pozisyonun içindeki futbolcuları "Sizin hatanız yok. Aynı çalımı antrenmanlarda bize de atıyor. Onun için aldırmayın" diyerek teselli ettikleri bildirildi.

Sezon sonu yaklaşırken hem Fortis Türkiye Kupası'nda hem de Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta içinde Eintracht Frankfurt'un ön liberosu Michael Fink'e imza attıran Beşiktaş yönetimi, bu kez de Denizlispor'un başarılı sol beki Çağlar Birinci için Yeşil -Siyahlı yönetimle yürüttüğü transfer görüşmelerinde son aşamaya geldi. Denizlispor'a 2011'de sözleşmesi bitecek olan milli oyuncu için 1 milyon Euro'nun yanı sıra bir de futbolcu teklif edildiği belirtildi. Ancak Denizlispor'unsa 1 milyon 250 bin Euro ve iki futbolcu istediği öğrenildi.
Trabzonspor altyapısından yetişen ve 2006-2007 sezonundan bu yana Denizlispor'da oynayan Çağlar, bu sezon lig ve kupa olmak üzere 32 maçta oynadı. 1985 doğumlu Çağlar 2 kez de A milli takım formasını giydi.

Fenerbahçe maçı öncesi bu günü izinli geçiren Siyah-Beyazlılar'da sakatlığı devam eden Nobre'nin tedavisine hızla devam edildiği ve golcü oyuncunun perşembe günü takımla çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.

Tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynamayacağına ise Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin karar vereceği ve Nobre'yi en kötü ihtimalle 45 dakika oynatmayı planladığı belirtildi.
RamesooN Ofline