Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 17:20   #8
İnEvAsYoN
 
İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çağlar Birinci Dedikoduları


Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala şampiyonluk yarışında Sivasspor'un takibini sürdüren Beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor.


Kulübümüz geçtiğimiz hafta Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a forma giyen Michael Fink ile 3 yıllığına anlaşmaya varmıştı. Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon için kadrosuna katmayı düşündüğü bir diğer futbolcunun ise Denizlispor'da forma giyen Çağlar Birinci olduğu iddia edildi. 24 yaşında olan ve defans hattının solunda görev yapan Çağlar, bu sezon Denizlispor forması ile 32 maça çıktı. Trabzon doğumlu olan ve Denizlispor ile sözleşmesi 2011 yılında bitecek olan Çağlar, iki kez de A Milli Takım'da görev yaptı.


Çağlar Birinci ise, Başkan Ali İpek'in yaptığı açıklamada belirttiği gibi kendisine resmi bir teklif gelmediğini, ancak Beşiktaş'ın kendisi ile ilgilendiğini duyduğunu söyledi. Çağlar ayrıca Denizlispor'un Süper Lig'de kalmak için zorlu bir mücadelenin içinde olduğunu da sözlerine eklerken, bu dönemde aklında olan tek düşüncenin Denizlispor'un ligde kalması için elinden geleni yapmak olduğunu belirtti.
Kaynak: DHA
__________________
İnEvAsYoN Ofline