Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2009, 16:34   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hakem 15 Kırmızı Kart Cıkardı !

Click the image to open in full size.

İstanbul'da bir amatör futbol maçında kavga çıkınca hakem, her iki takımdan toplam 15 futbolcuya kırmızı kart gösterince maç tatil edilmek zorunda kaldı.İstanbul 1. Amatör Küme İl Birinciliği'nde, Türk Hava Yolları (THY) ile Ayazağa Esenspor takımları arasında dün Yıldıztabya Stadı'nda oynanan yarı final karşılaşması, her iki takımdan toplam 15 futbolcunun kırmızı kartla atılması sonucunda müsabakanın hakemi Özer Bektaş tarafından tatil edildi.
Maçın 73. dakikasında THY'nin kaptanı Selahattin ikinci sarı kartını görüp kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Selahattin sahadan çıkarken, Ayazağa Esenspor yedek kulübesinden kendisine laf atıldı. Selahattin de buna yanıt verince iki takım futbolcuları birbirine girdi. Seyircilerin de sahaya girmesiyle olaylar büyüdü. İki takım futbolcuları yumruk yumruğa kavga etti. Olaylar, emniyet güçlerinin gelmesiyle yatıştırıldı.

Olayları saha ortasından izleyen hakem Özer Bektaş ve yardımcıları daha sonra soyunma odasına gitti. Hakemler daha sonra görevlileri ve kulüp yöneticilerini odalarına çağırıp, Ayazağa Esenspor'dan 7 futbolcuya, THY'den de 8 futbolcuya kırmızı kart gösterdiklerini, dolayısıyla maçın tatil edildiğini tebliğ ettiler. Maç böylelikle tamamlanamadı.

Maç hakkındaki kararı Futbol Federasyonu verecek.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla