Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 14:24   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
denizli isyan etti

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, şampiyonluk yarışında son beş haftaya girilirken bazı medya organlarında takımı ve kendisi hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.


Tecrübeli teknik adam ligin bitimine beş hafta kala tek amaçlarının şampiyon olmak ve Türkiye Kupasını kazanmak olduğunu dile getirirken, şuan için Beşiktaş ile adı geçen hiç bir futbolcuyla ilgilenmediklerini söyledi. Denizli önümüzdeki sezon için Michael Fink dışında kesinleşmiş hiç bir transfer girişimlerinin olmadığının altını çizerken, bu tür haberlere anlam veremedeğini söyledi.

Denizli ayrıca yine bazı gazetedelerde kendi ağzından yazılan haberlere de tepki gösterdi. Mustafa Denizli kendisinin sadece haftada bir kez basın mensupları ile yaptığı sohbette açıklamalar yaptığını ve bunun dışında demeçler vermediğini belirtti. Hafta başı yaptığı bu açıklamar dışında kendisinin ağzından yazılan hiç söyleme itibar edilmemesini dile getiren Denizli, doğru olmayan diğer açıklamaların Beşiktaş camiasını ve taraftarlarını yanlış yönlendirebileceğini açıkladı.

Mustafa Denizli ayrıca son günlerde Fenerbahçe derbisi sonrası verilecek galibiyet priminin artırıldığı yönündeki haberlerinde gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Denizli ,Beşiktaş'ta prim sisteminin belli olduğunu ve son günlerde yazıldığı gibi 25 bin veya 30 bin Dolar tutarında primlerin ödenmesinin söz konusu olmadığını vurgladı.
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline