Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 18:48   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sahada Ölümden Döndü

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda geçen ay oynanan Erzurumspor-Arsinspor maçında aldığı darbenin ardından pankreası parçalanan Erzurumspor'un başarılı forvet oyuncusu Gökhan Çavuş'un tedavisi sürüyor.

Mavi-beyazlı takımda bu sezon başarılı performansıyla dikkat çeken ve ligin ikinci yarısında oynanan maçlarda 8 gol atan forvet oyuncusu Gökhan Çavuş (25), 28 Mart'ta oynanan Erzurumspor-Arsinspor maçının 82. dakikasında Arsinspor kalecisi Selçuk'un müdahalesinin ardından sakatlandı.

Doktorların müdahalesinin ardından, yeniden sahalara dönen Gökhan, daha sonra Erzurumspor Tesisleri'ne giderek dinlenmeye çekildikten sonra fenalaşarak arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü.

Hastanede yapılan kontrollerde, aldığı darbenin ardından pankreasından yaralandığının tespit edilmesi üzerine Gökhan ameliyata alındı.

Uzun süre hayati tehlikeyi atlatamayan Gökhan'ın tedavisi halen Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

-DARBENİN ARDINDAN OYUNDA KALDI-

Gökhan Çavuş, yaptığı açıklamada, Arsinspor maçında aldığı darbenin ardından oyunda kalmaya devam ettiğini belirterek, hissettiği ağrının aldığı darbeden kaynaklandığını bir süre sonra geçer ümidiyle oynamaya devam ettiğini söyledi.

Tesislerde dinlenirken fenalaştığını ve sonrasını hatırlamadığını anlatan Çavuş, şunları kaydetti:

''Doktorların ifadesine göre genellikle trafik kazalarında görülen bir vaka benim başıma maçta geldi. Şu anda vücuduma takılan bir hortum beni hayata bağlıyor. Doktorlar garanti veremiyor. Belki de bir daha futbol oynayamayacağım. İlgililerden destek bekliyorum. Şu ana kadar ne Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ne de Profesyonel Futbolcular Derneği'nden (PFD) hiç kimse aramadı. Sadece PFD'den bir yetkiliye arkadaşlarım ulaştılar onlar da bizden rapor istediler. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sağlığıma mı üzüleyim futboldan kopmama mı?''

Atatürk Üniversitesi Organ Nakil Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat ise Gökhan'ın hastanelerine pankreas yaralanmasıyla getirildiğini ve hemen ameliyata alındığını belirterek, futbolcunun hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.

Aktif futbol hayatına devam etmesini kendilerinin de arzu ettiğini belirten Polat, ''Futbolcumuz hayati tehlike arz eden bir yaralanma geçirmişti. Tedavisi sürüyor'' diye konuştu.

-FUTBOLCU ARKADAŞLARININ DESTEK ÇAĞRISI-

Takım kaptanı Abdulkadir Şakşak, Gökhan'ın çok genç yaşta ağır bir sakatlık geçirdiğini ve bir daha futbol oynamama ihtimalinin gözönünde bulundurularak, TFF ile PFD'den destek beklediklerini ifade etti.

Futbol oynarken bu tarz sakatlıkların yaşanabileceğini ifade eden Şakşak, ''Arkadaşımız zor günler geçiriyor. Biz elimizden geldiği kadar kendisine destek olmaya çalışıyoruz. Umarım TFF ve PFD de devreye girerek, arkadaşımıza en azından maddi destekte bulunurlar'' diye konuştu.

Bu sezon Erzurumspor'a transfer olan Gökhan Çavuş, daha önce Zeytinburnuspor, Güngören Belediyespor, Ispartaspor, Yıldırım Bosnaspor ve Tepecik Belediyespor formalarını giymişti.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla