Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2006, 10:55   #549
Barisozgur
 
Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Question Bir İsim Daha: Ivan........

Click the image to open in full size.Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
Tigana, Lucescu'nun adamını istedi

Beşiktaş’ta teknik direktör Jean Tigana, dün başkan Yıldırım Demirören, ikinci başkan Murat Aksu ve genel sekreter Kenan Öner ile bir toplantı yaptı. Fransız teknik adam bu görüşmede, "Tüm hatalardan ders aldık. Yönetim kurulu yurt içi ve dışından istediğim tüm oyuncuları kadromuza dahil etti. Benim tek bir sorunum var. O da sol kanada oyuncu istiyorum. Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Lucescu ile görüştüm. Bana geçen yıl takımında oynayan Ivan Saraiva de Souza’yı önerdi" dedi.
Lider oyuncu lazım
Ukrayna’dan bu yıl ülkesi Brezilya’nın Atletico Paranaense takımına dönen Ivan’ı araştıracaklarını belirten ikinci başkan Murat Aksu da "Bu oyuncu mutlaka iyi bir futbolcudur. Fakat siz her konuşmanızda lider oyuncu alınması konusunda ısrarcı oldunuz. Alacağımız futbolcu tribünleri heyecanlandıran ve takımı ateşleyen özelliklere sahip olmalı. Kısaca Ivan başarısız çıkar ise ileride hesabını siz değil biz vereceğiz. Bu nedenle alınacak oyuncu konusunda dikkatli olalım" diye konuştu.
Futbolcularıyla görüştü
Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, dün Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularla bir toplantı yaparak şunları söyledi: "Genç ve teknik bir ekibiz. Tecrübeye ihtiyacımız var. Eksikliklerimize rağmen Vestel Manisa maçının ikinci yarısında çok iyi futbol sergilediniz. Cuma günü Gaziantepspor karşısında çok dikkatli olmalıyız.
Kanatları daha fazla kullanalım. Defansta önemli sorunlar yaşadık. Mustafa Doğan’ı bu karşılaşmada oynatabilirim. Sakatlığı geçen Delgado da aramıza katılacak."
Fransız çalıştırıcı ayrıca, V.Manisaspor ile yapılan maç kasedini futbolcularla izleyerek yapılan hataları da anlattı. Tigana, "Topu yerden oyuna sokmanız gerekli.
V.Manisaspor takımının oyuncularının boy ortalaması oldukça yüksek olduğundan tüm hava hakimiyetini kaybettik. Doldur-boşalt sistemi ile rakibin üstüne gittik.
G.Antepspor karşısında teknik becerinizi ön plana çıkartın. Rakibimiz açık oynayan bir ekip. İnönü Stadı’nda istediğim sistemi ve taktiği uygularsanız taraftarımıza kendimizi affettirebiliriz" yorumunu yaptı.
IVAN KİMDİR
IVAN SARAİVA DE SOUZA
Doğum tarihi: 18.01.1981
Boyu: 1.75
Kilosu: 67
Oynadığı Takımlar:
Atletico Paranense (2000-2005),
Shakhtar Donetsk (2005-2006),
Atletico Paranaense (2006-...)


Kaynak: Hürriyet

Click the image to open in full size.
Barisozgur Ofline