Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2006, 18:55   #1
doganmurattemiz
 
doganmurattemiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bizimkiler bu hafta sessiz

Click the image to open in full size.Arka Bahçe Ahmet Sivaslıdocument.write("yazı büyüklüğü")

Bizimkiler bu hafta sessiz
03.04.2006 Bu hafta sonu oynanan maçlarda gurbetçi ve bir dönem Türkiye'de oynayan yabancı futbolcular yine takımlarını sırtlayan isimlerin başında geldiler.

Belçika'da Anderlecht sürpriz bir şekilde Lokeren ile kendi sahasında berabere kaldı. Anderlecht'in golü Serhat Akın'dan geldi.

Bir dönem Türkiye'de Gençlerbirliği'nde forma giyen Thomas Zdebel de Bochum'da muhteşem bir form grafiği yakaladı. Bochum'un deplasmanda Paderborn'u 3-1 yendiği karşılaşmada takımın en önemli ismi olarak dikkat çeken Thomas takımının 2.golüne imza attı.

Almanya'da Wattenscheid takımından Orhan Ozkaya, Hollanda Gouden Gids Divisie'de yer alan Eindhoven takımında oynayan gurbetçi futbolcumuz Adnan Barakat, Den Bosch'un en golcü ismi Hilmi Mıhcı, Avusturya LASK Linz'de Volkan Kahraman, Almanya Yerel Kuzey Ligi'nin Lubeck takımında Deniz Doğan, Belçika'nın Charleroi takımında İzzet Akgül,

Beşiktaş'tan sorunlu bir şekilde kiralık olarak Hamburg'a giden Ailton golleri sıralamaya devam ediyor. Geçen hafta da ağları sarsan Ailton bu hafta Schalke'yi deplasmanda 2-0 yendikleri maçta son golü attı.

Bunun yanı sıra eski Beşiktaşlı JuanFran bu hafta sonu kırmızı kart gördü.
__________________
ÖLÜNÜZ YETER BEŞİKTAŞ.
doganmurattemiz Ofline