Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2006, 19:16   #1
Rox
 
Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tümer Sendrom Yaşiyor

Click the image to open in full size."Tümer içinde sendrom yaşıyor"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Kenan Öner Tümer'in yurt dışı olayı yüzünden bir sendrom içinde olduğunu söyledi.
DHA'nın sorularını yanıtlayan Öner, Tigana ile 2 yıllık sözleşme yaptıklarını hatırlatarak, Fransız hocanın Sergen'i defterden silmediğini ayrıca hedeflerinin bu sezon kupa kaldırmak olduğunu da ifade etti.
Tümer'i de anlamak lazım diyen Öner "Tümer bu olayı net söylüyor. Algılamada farklılıklar oluşuyor. Tümer Metin Beşiktaş'tan ayrılıp Türkiye'de başka bir takımda oynamak istediğini de ifade etmedi. Tümer'in askerlik konusu var. Dışarıda oynayıp kısa dönem askerlik yapmak istiyor. Bu yüzden dışarıda oynaması doğal bir istek.Türkiye'de başka bir takımda oynamak istediğine dair bir açıklaması yok. Onun için sezon sonu beklememiz lazım. Tümer, yurt dışı olayından dolayı bir sendrom yaşıyordur. Bu yaştan sonra belli bir gaye için uğraşmak kolay değil. Tümer'i de anlamak lazım. Sezon sonunda hakkında hayırlısı olsun" dedi.
Öner, ayrıca Tigana ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını ve Tigana'dan memnun olduklarını söyledi. Öner "Tigana 2 yıllık daha imzaladı. Tigana'nın kalışı herkesi memnun etti. İyi bir hoca olduğuna herkes hem fikir. Kendisi Beşiktaş'ta başarılı olmak istiyor. Devre arasında geldiği için kadroyu kendine göre kuramadı. Gelecek sene hocanın arzuları ve yaptığımız tespitler doğrultusunda iyi bir kadro kurmaya çalışacağız" diye konuştu.
Kenan Öner, bu sezon İnönü'deki puan kayıplarının kendilerinin lig yarışından kopardığını ifade etti. Beşiktaş Genel Sekreteri "Üzülerek söylemek lazım ki zirveden koptuk. Şu anki hedefimiz üçüncülük. 6 hafta kala ligde 3. sıradayız. Ve bunun kaptırmayacağız. Ancak büyük takımlarda hedeften kopunca motivasyon azalıyor. Buda maçlara negatif yönde yansıyor. Sahanızda seyirci baskısı olunca da puan kayıpları yaşandı. İnönü'de bu sezon çok puan kaybettik. Dışarıda iyi puanlar aldık. Zirveden kopmamızın nedeni içeride kaybedilen puanlar" dedi.
Öner, aynı zamanda bu sezonu kupa ile kapamak istediklerini söyledi. Öner "Bu sezon kupa kaldırmak istiyoruz. Türkiye'de Kupası'nda hedefimiz final oynamanın yanı sıra kupayı kaldırmak. Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Öner son olarak Sergen ve Jean Tigana arasındaki son duruma da değindi. Sergen ve Tigana arasında bir sorun bulunmadığını belirten Öner,"Sergen ile hocanın bir problemi yok. Sergen sakatlığından dolayı tam antrenman yapamadı. Hoca da oynamamaktan dolayı üzülüyor. Hiç bir hoca bir değeri kaybetmek istemez. Zaten Tigana, Sergen'den faydalanamadığı için üzülüyordur. Hocanın tek sıkıntısı bu. Sergen'i gözden çıkarmış değil" dedi.

04.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
Rox Ofline