Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2006, 11:58   #1
kartal17
 
kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Antrenmanda kalp krizi geçirerek öldü..**görüntülü**

Antrenmanda kalp krizi geçirerek öldü..
Click the image to open in full size.



Geçen yıl Ankaragücü'nden Elazığspor'a transfer olan başarılı forvet oyuncusu Gökmen Yıldıran, vali, belediye başkanı ve emniyet müdürünün de izlediği antrenman sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti..


28 yaşındaki başarılı futbolcu Gökmen Yıldıran, Elazığspor'un kendi tesislerinde dün akşam saatlerinde, Tenik Direktör Alaattin Tutaş yönetiminde yapılan antrenmanı sırasında fenalaştı. Kulüp Doktoru Fikret Ersöz ve Basın Sözcüsü Doktor Cihan Tello tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Fırat Üniversitesi Tıp Merkezi'ne kaldırılan genç futbolcu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, ölüm sebebinin kalp krizi olduğu açıklandı.


Elazığ Valisi Muaammer Muşmal, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Emniyet Müdürü Yalçın Koçkal'ın da izlediği antrenman sırasında hayatını kaybeden genç futbolcunun cenazesi, yarın Elazığ'da düzenlenecek törenin ardından memleketi Bursa'ya gönderilecek.


Bursa doğumlu olan evli ve bir çocuk babası Gökmen Yıldıran, daha önce Bursaspor ve Ankaragücü takımlarında da forma giymişti.

video: http://haber.mynet.com/media/mplayer...DSL&redirect=1
__________________
ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!

Konu kartal17 tarafından (10-08-2006 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir..
kartal17 Ofline