Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2009, 08:52   #1
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüştü’nün jesti takdir gördü

Beşiktaş’ın emektar file bekçisi Rüştü Reçber, önceki günkü maçın ardından doğruca Ankaraspor soyunma odasına gitti.
Rakibin sonradan giren, ancak sakatlanarak oyundan çıkan futbolcusu Özer’in durumunu merak eden siyah-beyazlı kalecinin bu tavrı, Ankarasporlular’ı çok memnun etti.
Rakibinin durumunu öğrenmek için Ankaraspor soyunma odasına giden Rüştü’yü takdir eden Başkent ekibinin oyuncuları, siyah-beyazlı futbolcunun yaptığının takdir edilecek bir davranış olduğunu belirttiler.
Daha sonra kendi soyunma odasına geçerek arkadaşlarıyla konuşan Rüştü, “Futbolda her şey olur. Ama sevinmek için biraz daha beklememiz gerekiyor. Şu anda lider olmamız bize bir şey kazandırmıyor. Ama birkaç hafta sonra gelecek şampiyonluk çok şey demek” ifadesini kullandı.
Tecrübeli file bekçisi, kendisinden yaşça küçük arkadaşlarını motive ederek, Beşiktaş’ın bu sezon mutlaka şampiyonluğa ulaşacağını dile getirdi.

Nobre düzeliyor
Beşiktaş’ta, Fenerbahçe ile çarşamba günü İzmir’de oynanacak kupa finali öncesi Nobre’den iyi haber geldi. Sakatlığı nedeniyle uzun zamandır tedavi gören Brezilyalı forvetin dün yapılan düz koşuda durumunun iyiye gittiği açıklandı. Ankara maçından sonra kasığında çekme meydana gelen Arjantinli yıldız Matias Delgado’nun ise Fenerbahçe karşısında oynama şansının yüzde elli olduğu bildirildi. Dizinde hafif ağrılar hisseden tecrübeli kaleci Rüştü’nün de tedavisine başlandı.

Holosko baba oldu
Kartal’ın golcüsü Holosko, liderlikle birlikte baba olmanın sevincini yaşadı. Başarılı oyuncunun eşi Adela Holosko’nun, dün sabaha karşı Çek Cumhuriyeti’nde bir kız çocuğu dünyaya getirdiği bildirildi. Bebeğe Sophia isminin verildiği ifade edildi.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla