Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2009, 09:05   #1
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir yanda hesap bir yanda hasret

İzmir Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV ile Show TV’den naklen yayınlanacak maç iki takım için farklı anlamlar taşıyor. F.Bahçe kazanırsa, kupadaki 26 yıllık şampiyonluk özlemine son vermiş olacak; Beşiktaş kazanırsa, ligde iki maçta da yenildiği rakibinden rövanşı alacak.

FUTBOLDA, bu sezon da Fortis Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen 47. Türkiye Kupası,Beşiktaş ile Fenerbahçe takımları arasında bugün oynanacak final maçıyla sahibini bulacak. İzmir Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Bünyamin Gezer yönetecek. Gezer’in yardımcılıklarını Tarık Ongun ile Asım Yusuf Öz, dördüncü hakemliği ise Mustafa Kamil Abitoğlu yapacak. Karşılaşma, Lig TV ile Show TV’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş’ta, sakat olan Delgado yok. Fenerbahçe’de ise sakatlıkları süren Edu ve Can ile kadroya alınmayan Yasin oynamayacak. Yine sakatlığı bulunan Selçuk’un durumu ise maç saatinde belli olacak.

Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği karşılaşmaya iki takım farklı düşüncelerle çıkacak. Fenerbahçe, en son 1982-83 sezonunda müzesine götürdüğü kupayı kazanarak, hem 26 yıllık hasrete son vermeyi hem de kötü geçirdiği 2008-09 sezonunu bir kupayla tamamlamayı hedefliyor.

HAKEM:Bünyamin GEZER

STAT:İzmir Atatürk

SAAT:20.00

TV:Lig TV -Show TV

BEŞİKTAŞ

Rüştü Ekrem İ.Toraman Gökhan Zan İ.Üzülmez Ernst Cisse Yusuf Tello Holosko Bobo

F.BAHÇE

V.Demirel Gökhan Önder (Ali) Lugano R.Carlos Deivid (Semih) Selçuk (Deniz) Emre Uğur Alex Güiza ise, ligdeki iki maçta da 2-1’lik skorlarla yenildiği ezeli rakibinden rövanşı Fortis Türkiye Kupası’nda almayı planlıyor.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.

Konu Cagla tarafından (13-05-2009 Saat 09:11 ) değiştirilmiştir..
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla