Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2009, 12:37   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören'den açık çek

Kupa primini 100'er bin dolardan 125 bin dolara çıkaran Başkanımız Demirören'den futbolcularına mesaj: “Şampiyon olsunlar. Onlara açık çek. Rakamı kendileri yazarlar”

Türkiye Kupası'nı kazanmalarının ardından Kordon'daki Deniz Restoran'da yönetici arkadaşları ve eşiyle birlikte sabaha kadar eğlenen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, camia olarak çifte kupa istediklerini söyledi. Kupa primini adam başı 100'er bin dolardan 125 bin dolara çıkaran Demirören, futbolcularına mesaj göndererek, "Yeter ki şampiyon olsunlar. Onlara açık çek" dedi. Demirören, "Mustafa Hocam ve tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum. Camianın böyle bir kupaya ihtiyacı vardı. Türk futboluna yakışan güzel bir maç oynanadı. Kazanan biz olduğumuz için çok mutluyum. Şimdi bütün camiada şampiyonluk beklentisi var. En büyük hedefimiz bu. Haklı olarak hepimiz çifte şampiyonluk bekliyoruz. Bu beklentimi hem Mustafa hocama hem futbolcularımıza ilettim. Önümüzde sadece üç maç kaldı. Bunları kazanmamız yeterli" diye konuştu. Başkan, rekor prim hakkındaki sorumuza ise, "Maddi-manevi Beşiktaş'a kazandırdıkları müddetçe futbolcular da kazanır. Şampiyon olsunlar onlara açık çek. Rakamı kendileri belirlerler. Ama paradan daha önemli şeyler var ve benim futbolcularım da bunun bilincinde" ifadesini kullandı.

SAĞLAM'DAN BÜYÜK JEST

Bu arada oldukça coşkulu geçen gecede tebriklerden telefonu bir an susmayan Demirören, kendisini kutlamak için masaya gelen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile de bir süre sohbet etti.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla