Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2009, 21:16   #73
AloneWolf
 
AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

maçı seyrederken ben şunu farkettim. ankaraspor'a attığımız bir golün sevinci fenerbahçe'ye attığımız dört golün sevincinden daha fazla benim içimde. bu artık sıradan bir olay, biliyorum "herkese nasip olmuyor" ama bizim için fazla sıradanlaştı.

bu maçın en güzel yanı bünyamin ve diğer müsveddelerin hepsinin maskesinin apaçık düşmesi olmuştur. demek ki bizim feneri yenmek için illa 4 gol atmamız gerekiyormuş. yoksa maç 1-1 falan gitseymiş gene bu bünyaminle maçı 2-1 verecekmişiz. ya el insaf artık bünyamin ve daha önceki diğerleri.
1-) bünyamin gezer bu tip penaltıları verir.
2-) yunus yıldırım penaltı vermez. (ernst)
3-) yunus yıldırım semih'in g.zan'a yaptığına faul çalmaz.
4.) ismet arzuman bobo'nun hava topuna çıkmasına faul çalar.
5.) yunus yıldırım penaltı vermez. (colin kazım elle oynama)

hakemlerin karakteristik özellikleri ne güzelde hep fener lehine bizim aleyhimize oluyordu. mis gibi 2-1 alıp gidiyorlardı. bu maç 4 tane birden yapınca hem lacivertin takkesi hem bünyamin'in takkesi düşüverdi. ne oldu bünyamin ne de güzel atıvermiştin di mi cisse'yi ilk maçta ve de ne güzel tutuverdin semih şentürk'ü oyunda değil mi? bundan sonra ve bundan önce fenerbahçe'nin bünyamin gezer ile çıktığı maçların hepsi şaibelidir. ha şimdi biri çıkacak şaibe yok bünyamin fenere acıdı ondan penaltı verdi, 5 olmasın diye de maçı erken bitirdi diye. Kardeşim ben acımışım zaten bırakmışım 4'te, top çevirip duruyorum, onlarda korkmuş 4-1 yenikken 5 kişi çakılı savunma oynuyor, sen bu lacinin neyine acırsın. ayrıca hakemin acıma gibi bir insiyatifi mi var?

maalesef bizim ligimiz çok kalitesiz, bu zavallı fenerin 5. veya 6. olarak bitireceği lig kalitesiz değil de nedir? sıralamada bu takımın altında kalmış takımlar ne iş yapar?

son olarak diyorumki zavallı fener, beter ol beter.
__________________
.uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp
AloneWolf Ofline   Alıntı ile Cevapla