Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2009, 07:16   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Suni çimde prova

Kara Kartal, bir günlük iznin sonrasında lige döndü. Beşiktaş, akşam saatlerinde Ankaragücü maçının oynanacağı 19 Mayıs Stadı´nda yaptığı idmanla çalışmalara başladı.


Click the image to open in full size.



Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, oyuncuların suni çime alışmaları için antrenmanları 19 Mayıs Stadı’na aldırdığı öğrenildi. Beşiktaş bugün yapacağı çalışmayla, Ankaragücü maçı hazırlıklarını noktalayacak.


Alkışlar Mansimov’a
Fortis Türkiye Kupası Finali’nde Fenerbahçe’yi 4-2 deviren Beşiktaşlı oyunculara kulübün dışında, kongre üyesi Mübariz Mansimov 25 bin Dolar prim dağıttı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuz, Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğu için belirlediği prim dışında, takımımıza 25’er bin dolar prim vereceğini açıklayan Beşiktaşlı işadamı ve kongre üyemiz Mubariz Mansimov’a teşekkür etti” denildi.


‘Teşekkürler Cumhurbaşkanım’
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fortis Türkiye Kupası’nı kazanmalarının ardından kendisini arayarak kutlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Gül ile telefonda uzun bir görüşme yaptıklarını ifade eden Denizli, “Sayın Cumhurbaşkanımız acılı ve güzel günlerimizde her zaman yanımızda oldu. Kendisine yakın ilgi, alaka ve nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkent’te bilet kavgası
Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Ankaragücü karşılaşmasında, ev sahibi ekibin Beşiktaş’a sadece kontenjan dahilinde bilet vermesi ortamı gerdi. Başta İstanbul olmak üzere çevre illerde ve Ankara’da yaşayan Beşiktaşlılar’ın büyük ilgi gösterdiği maç öncesi yaşanan yer sıkıntısı, tüm girişimlere rağmen aşılamadı. Başkent temsilcisi bu konuda taviz vermezken, güvenlik güçlerinin de büyük önlemler aldıkları öğrenildi.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla