Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2009, 19:13   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
B.Munih 2-2 Hoffenheim

Almanya 1. Ligi, Bundesliga'da 33. hafta karşılaşmasında şampiyonluk mücadelesi veren Bayern Münih Rhein-Neckar-Arena'da Hoffenheim'a konuk oldu.
İnternet üzerinden yayın yapan Sporx TV'nin canlı yayınladığı karşılaşma 2-2 eşitlikle biterken Bayern Münih son hafta öncesi şampiyonluk şansını oldukça zora soktu.
16. dakikada Ribery ile öne geçen Münih'e ev sahibi ekipten cevap 21'de Ba ve 27'de Eduardo'nun golleriyle geldi. 44'de Luca Toni B.Münih adına durumu 2-2 yaparkan maçta ikinci yarı yoğun tempoda geçen karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.
Bu sonuçla Bayern Münih puanını 64 yaparken, zirvedeki VfL Wolfsburg haftayı Hannover deplasmanında aldığı galibiyetle kapatarak 66 puana ulaştı ve zirvede son hafta öncesi büyük bir avantaj sağladı. Bu arada sahasında Cottbus'u mağlup eden Stuttgart'ta son hafta öncesi puanını 64 yaparak 3.sıraya yükseldi ve Şampiyonlar Ligi bileti için savaşını sürdürdü.
B.Münih ligin son haftasında Stuttgart'ı Allianz Arena'da konuk ederken, Vfl Wolfsburg Werder Bremen deplasmanına çıkacak.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla