Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2009, 09:31   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bayrakları çıkarın şampiyon geliyor

Beşiktaş, başkentte MKE Ankaragücü'nü 3-1 yenerek 2 puan farkla liderliğini sürdürdü! Muhteşem bir futbol ortaya koyan Kara Kartal, bitime 2 hafta kala şampiyonluk şarkılarını daha yüksek sesle söylemeye başladı. Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş, sezonu çifte kupayla kapatma yolunda dev bir adım attı ve taraftarlarına yine bayram yaşattı.

Maça fırtına gibi başlayan Beşiktaş, 2'de Bobo'nun golü ile öne geçti. 17'de İglesias skoru eşitledi. 23'te Fabian Ernst, jeneriklik bir golle durumu 2-1'e getirdi. 83'te bir kez daha sahneye çıkan Bobo skoru belirledi: 3-1. Beşiktaş bu sonuçla liderliğini sürdürdü. MKE A.Gücü ise korkulu rüya görmeye devam etti ve ligde kalma umudunu son 2 maça bıraktı.


Gerçek lider

Başkentte Bobo (2) ve Ernst'in golleri ile uçan Kara Kartal, lig şampiyonluğu için taraftarına 'Bayrakları hazırlayın' mesajı verdi.

ÇOK HIZLI BAŞLADI
Beşiktaş, MKE A.Gücü'nü
yenerek şampiyonluk yarışında 32. haftayı da zirvede tamamladı. Sivas'ın önceki gün Hacettepe'yi devirip liderlik koltuğuna oturmasından sonra Kartal'ın dün galip gelmekten başka seçeneği yoktu. 3 puan parolasıyla sahaya çıkan Beşiktaş, maça hızlı başladı.

SON Click the image to open in full size.
SÖZ BOBO'NUN
Henüz ikinci dakikada Bobo'nun golüyle öne geçen Kara Kartal, 17. dakikada şok yaşadı. A.Gücü, İglesias ile eşitliği sağladı. Şoku çabuk atlatan siyah-beyazlı takımı 23'te Ernst tekrar öne geçirdi. Bobo, 83'te yeniden sahne alarak farkı ikiye çıkardı; Kartal Sivas'ı koltuktan indirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla