Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 11:17   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Cisse Yuvada Kaldı

Beşiktaş Yönetimi, ön liberoya bir futbolcu almak yerine, Cisse ile devam etmeyi tercih etti. “Bonservisi zaten bizde” diye düşünen siyah-beyazlılar, Fransız oyuncuyla henüz konuşmadı. Tecrübeli futbolcu ise teklifleri bekliyor.

Ligin devre arasında, Cisse'yi göndermek için uğraş veren Yönetimimiz fikir değiştirdi ve Fransız oyuncunun kalması için teklif yapmaya karar verdi.

Sezon bitiminde serbest kalacak olan futbolcuyu, kadroda tutmak isteyen siyah-beyazlı yöneticiler, Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ile bir araya geldi ve bu konuyu tartıştı. İdarecilerin, “Cisse'den iyi bir oyuncu bulmamız lazım. O bulacağımız oyuncu da en az Ernst kadar pahalıya patlar. Cisse'nin bonservisi zaten bizde ve yeniden anlaşırsak, parayı istediğiniz mevkide harcarız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.Ligdeki Fenerbahçe derbisinden sonra Cisse'yi sürekli Ernst ile oynatan Mustafa Denizli, başarıların gelmesi nedeniyle Fransız oyuncu konusunda fikir değiştirdiği ifade edildi. Siyah-beyazlı teknik adamın, ligde kalan son iki maçtan sonra bu oyuncuyla ilgili son kararını yönetime söyleceği bildirildi.

En çok verene gidecek

Yönetim ve teknik heyet kanadında yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra Cisse'nin ise yakın çevresine, “Bana ülkem Fransa, İspanya ve Ukrayna'dan teklifler var. Menajerimle fazla detaylı konuşmadım. Beşiktaş ile henüz bir görüşmem olmadı ama gelen öneriler içerisinde en cazip olanını tercih edeceğim. Eğer Beşiktaş'ta kalırsam kesinlikle ailemi de İstanbul'a getireceğim. O zaman daha verimli olurum” dediği belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Cagla tarafından (21-05-2009 Saat 08:50 ) değiştirilmiştir..
KanKokusu Ofline