Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 18:58   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kim Şampiyon Olacak ?

Click the image to open in full size.
Almanya 1. Ligi'nde bu hafta lig şampiyonu ve ligden düşen takımlar belli olacak. Kurtlar lakaplı Wolfsburg evinde Werder Bremen ile şampiyonluk tabağını kazanmak için sahaya çıkarken takipçileri Bayern Münih ile Stuttgart ise karşı karşıya mücadele edecek.

Almanya 1. Futbol Ligi'nde şampiyonluk düğümü bu hafta çözülüyor. 46. Almanya şampiyonluk tabağını kim alacak. 66 puanla liderlik koltuğunda oturan Wolfsburg'a, sahasında konuk edeceği Werder Bremen karşısında beraberlik yetecek. İlk kez Almanya şampiyonluğuna doğru hızlı adımlarla koşan 'Kurtlar' lakaplı Wolfsburg şampiyonluğun en fazla şansı olan adayı. Ayrıca Felix Magath'ın çalıştırdığı Wolfsburg'da Dzeko ve Grafite gibi ligin en azla gol atan forveti yer alıyor. Mesut Özilli Bremen ise İstanbul'da oynadığı zorlu UEFA Kupası final maçından yorgun dönecek.
HAMİT ALTINTOP, SERDAR TAŞÇI VE YILDIRAY BAŞTÜRK YOK
Bayern Münih ise evinde yine kendisi gibi 64 puanlı Stuttgart'ı konuk edecek. Wolfsburg'un yenilmesi durumunda bu maçın galibi şampiyon olacağı için maçın önemi bir kat daha fazlalaştı. Daha önce şampiyonluk tabağını 20 kez Bayern Münih, 3 kezde Stuttgart havaya kaldırmıştı. Bayern Münih'te Hamit Altıntop, Stuttgart'ta ise serdar Taşçı ile Yıldıray Baştürk sezonun son maçında takımlarında forma giyemeyecekler.
HALİL'İN KONUĞU RAMAZAN VE SELİM
Halil Altıntoplu Schalke sahasında ligin sürpriz ve yeni takımı 1899 Hoffenheim'ı konuk edecek. Veltins Arena'daki maçta köy takımı Hoffenheim'da kaptan Selim Teber sakatlığı nedeniyle oynamayacak. UEFA Kupası'na katılmak isteyen Nuri Şahin'li Dortmund, ligden düşmemek için mücadele eden Mönchengladbach ile deplasmanda oyhayacak. Her ikiside Borussia isimini taşıyan iki ekibin mücadelesi zevkle izlenecek. Yine UEFA Kupası için sahaya çıkacak olan Hertha, ligden düşmesi kesinleşen Karlsruhe deplasmanına çıkacak. Karlsruhe'de Mahir Sağlık forma giyecek.
ÇAĞDAŞ DÜŞMEK İSTEMİYOR
27 puanla ligin son sıralarında yer alan Energie Cottbus ise evinde Bayer Leverkusen'i yenip düzlüğe çıkmak istiyor. Milli futbolcumuz Çağdaş Atan" Erdinç Sözer'in yardımcı antrenörü olduğu Leverkusen 'i yeneceğiz ve gelecek sezon birinci ligde mücadele edeceğiz" dedi. Bundesliga'da kalmayı geçen hafta Bochum'a 2-0 yenilmesine rağmen garantileyen Frankfurt sahasında Hamburg ile mücadele edecek. Frankfurt sakatlığı geçen golcüsü Ümit Korkmaz'a güveniyor. Hamburg'da ise Tunay Torun kadroda şans alacak.
KÖLN-BOCHUM DERBİSİ
İki komşu kent Köln ile Bochum arasındaki derbi maçıda nefesleri kesecek. Her ikiside düşme hattından uzak olduğu için rahat bir futbol ortaya koyacaklar. Köln'de genç yıldız Taner Yalçın, Bochum'da ise sinan Kaloğlu'nun forma giymesi bekleniyor. Bielefeld ise ligden düşmemek için sahasında Hannover'i mutlak yenmek zorunda.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla