Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2006, 08:32   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Ben, Yıldırım düşmanıyım'

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Deniz Barış için verilen 850 bin Euro'luk üç adet çeke Fenerbahçe tarafından tedbir konulması üzerine açtı ağzını, yumdu gözünü, Milliyet'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe camiasıyla değil yönetimiyle sorunları olduğunu belirten Cavcav, "Bana soruyorlar niye Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorsun diye. Ben Fenerbahçe düşmanı değilim kardeşim. Aziz Yıldırım düşmanıyım. Adam federasyonu idare ediyor, Tahkim Kurulu deviriyor, şimdi de kalkmış 'Cavcav'ı bir şartla affederim, Gençlerbirliği başkanlığını bıraksın diyormuş'. Sen kimsin derler adama. Ey Erganili Aziz Yıldırım, sen kimsin de başkanlıktan ayrılmamı şart koşuyorsun? Bir stat yaptım diye herkesi kendine düşman etti. Bir zamanlar Ali Şen'e kızardık. Allahı varmış. Aziz Yıldırım elli Ali Şen oldu başımıza" diye konuştu.

"Avukatımı dinlemedim"
Deniz Barış'ın oynaması için izin verdikleri aşamada Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir'in sözüne güvendiğini söyleyen Cavcav şöyle devam etti:
"O söz verdi diye avukatımı bile dinlemedim. O gün izin vermeseydik, Deniz Milan maçında forma giyemeyecekti. Özdemir 'Allah senden razı olsun' dedi. Şubat ayında bankaya gittik ilk çeki bozdurmak için. Bir baktık ki, üç çeke de tedbir koymuşlar. Nihat'a 'Bu nedir ?' dedim. 'Başkanvekili olarak sözümü yerine getiremedim açıklamasını yap, bu parayı kendi cebimden Gençlerbirliği kasasına koyacağım' diye konuş dedim. 'Çünkü senin sözüne adamlığına itibar ettim, inandım, güvendim ve protokol yapmadım. Ortada tek suçlu var o da ben İlhan Cavcav'ım ve bedelini ödeyeceğim' dedim. Bana 'Aziz Yıldırım ödetmiyor' dedi. 'O zaman çık sen öde' dedim. 'Haklısın ben seni arayacağım' dedi. 20 gün oldu. Ne arayan, ne soran var".

"Ulusoy'u aradım"
Futbol Federasyonu'na başvurduğunu ve Fenerbahçe'nin yayın gelirlerinden paranın tahsil edilmesini istediğine işaret eden Cavcav şunları söyledi:
"Konuyu FIFA'ya götürürsek hakkımızı alırız. Ama federasyonun, zaten FIFA ile başı dertte. Hani bir ata sözü vardır 'Etme bülbül etme, bir dert de sen katma' diye. Biz de federasyonun başını oralarda ağrıtmamak için bu yola başvurmadık. Deniz'in sözleşmesinin askıya alınmasını istedik. Üç hafta oldu hiçbir işlem yapmıyorlar, karar veremiyorlar. Haluk Ulusoy'u arıyorum, 'Konuyu biliyorum' diyor. Herhalde sezon sonunu görüp Fenerbahçe'nin, Deniz Barış ile yollarını ayırmasını bekliyorlar. Deniz oynuyor, Fenerbahçe puanları topluyor, Gençlerbirliği ise parasını alamadığı için bakıyor".

kynk:milliyet
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline