Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2009, 22:51   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mersin İ.Y Yıldız Oyuncu Peşinde

Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve şampiyonluk mücadelesi verecek kadro oluşturmaya çalıştıklarını bildirdi.
Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda, Bucaspor'un ardından Bank Asya 1. Lig'e yükselen ikinci takım olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Şimdiden şampiyonluk mücadelesi verecek kadro oluşturmak için çalışmalara başladıklarını belirten Kahramanlı, ''Bir yıllık sözleşmesi bulunan teknik direktör Ercan Albay ile yollarımızı ayırdık. Takımı şampiyonluğa taşıyacak teknik direktör için arayışımız sürüyor'' dedi.
Öncelikle hedeflerinin teknik direktör sorununu çözmek olduğunu ifade eden Kahramanlı, şunları kaydetti:
''Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olacak kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Teknik direktör sorununu çözer çözmez, hocamızın vereceği rapor doğrultusunda 6-7 oyuncu takviye ederek Mersin'e yakışır bir takımla yolumuza devam etmek istiyoruz.''
Kahramanlı, geçen dönem takıma her türlü desteği sağlayan eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve teknik direktör Albay'a da teşekkür etti.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla