![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anket Tüm Oylamaların Toplandığı Bu Alanda Oy verebilir istatistiklere bakabilirsiniz. |
Anketimiz: son 20 yılda en başarılı bulduğunuz teknik direktör? | |||
Gordon Milne, İngiltere | ![]() ![]() ![]() ![]() | 10 | 30,30% |
1. Christoph Daum dönemi, Almanya | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 3,03% |
Rasim Kara, Türkiye | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 6,06% |
Mircea Lucescu, Romanya | ![]() ![]() ![]() ![]() | 20 | 60,61% |
Katılımcı sayısı: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
son 20 yılda en beğendiğiniz, en başarılı bulduğunuz teknik direktörümüz kimdir? seçeneklerle sınırladığım için özür haricen isim söylemek isteyen alta ekleyebilir.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence de lucescu ülkemizden bir rüzgar gibi geldi ve geçti, tüm takımlarımız içinde avrupa kupalarında en iyi karne lucescuda, tabi bu rekoru daha çok galatasaraydaki başarıları ile kırdı ama beşiktaşda da uefa çeyrek finali ve şanssızlıkla son dakikada berbat olan bir şampiyonlar ligi kariyeri var. iyi hocaydı iyi
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gordon da çok başarılı idi ama edirne dışında nerdeyse hiç birşey yapmadı, aslında doğru düzgün yabancılar o günlerde gelebilseydi, o kadro gelmiş geçmiş en mükemmel türk takımı olabilirdi
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gordon milne
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rasim Kara o zamanki heyecanı hiçbir zaman yaşamadım. Gordon Milne dönemi zaten bildiğimiz bişey rekorların zamanı. Lucescu başarılıydı ama her maç karın ağrısıydı aha attık atacaz atamıcaz.. Daum'u yiyim
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |