![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Forumumuzun eski süper moderatörlerinden biri olarak sizden yine benim gibi eski süper moderatör Ayche için önemli bir yardım istiyorum. Arkadaşlar bilen bilir ama ben yinede kısaca Aychemizden bahsedeyim o forum üyelerinin kiminin ablası, kiminin kankası, kiminin arkadaşı, bazılarımızın akıl hocası, yeri geldiğinde de “höyttt noluyor burda” diye fırçasını atan ”AYCHE”si ![]() Ve yine bilen bilir, bilmeyenler öğrensin kendisi şuan forumumuzun en tatlı ANNE adıyı ![]() Yavru Kartalımız, Dişi Kartalımızın bu dünyaya merhaba demesine sadece birkaç ay kaldı Ve tahmin edeceğiniz gibi bebişimize bir isim lazım. Annesi gibi güzel, annesinin sesi gibi kulağa hoş gelecek, kendisi gibi anlamlı bir isim lazım bize… Güzel önerilerde bulunacağınızı ve AYCHE’ nin de o kadar güzel isim içinden hangisini seçeceğini şaşıracağına eminim. Hadi başlayalım…. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 14 ![]() | Masal ? Eylül ? Ezel ? Doğa ? Gülfem ? Ilım ? Irmak ? İnci ? benim en sevdiğim kız isimleridir ![]() ![]()
__________________ Trabzn kadroda olmyan oyuncuyu oyuna aldığı için Hükmen mağlup sayılıyormuş kupa fbnin ayrıntılar linkte: http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 62
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili Handan ;eğer soyadını söylersen harf uyumunu da göz önüne alarak önerilerde bulunabiliriz..Sana ve sevgili "anne adayı" mıza sevgiler.. İrfan..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | İrfan abi soyadındansa anne ve baba adını dikkate alalım bari. Malum kız çocuğu değişecek o soyadı birgün ![]() Ayşe&İlker | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | bi öneride benden İlker + Ayşe = İLAY veya İLAYDA ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Feriştah Döndü Rukiye Satı Fati Dürdane Pakize Sümnü Tomris Halime Nebahat Hümeyra Perihan Keriman Şadıman Gülümser Fahrigül Selbiye Saniye Neriman Keriman Vesile Safinaz Döne Fitnat Tenzile Bağdagül Dudu Sıdıka Zakire Şaziment Şazıman Bunlar en sevdiğim bayan isimleri ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | emreeee Allah seni napsın yaaa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarım saatir yazıyorum bitiremedim daha aklımda bi kaç tane var birikince takviye yapıcam ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |