![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olum veys nerden bulduım Yarıldım resmen yaa ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 13 ![]() | zuhahaha ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 13 ![]() | harika ya bittim tm kndilerine yakışr bişi ![]() ![]() ![]()
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne marş be ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | normaL ßi$e ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | izlemeden bi tahmin yapiyim mavi önlüklü bi amca garip bi melodiyle saçmalıyo o mu? ![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hey allahım yarabbim sen insanlara akıl verirken bunlar neredeydi ? ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |