![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
22 mayıs 2007 günü DEVLETİMİZİN BAŞKENTİ ANKARA DA CANLI BOMBA PATLATARAK 6 VATANDAŞIMIZI ,KARDEŞİMİZİ ŞEHİT EDEN 102 KARDEŞİMİZ YARALAYAN KÜRTÇÜ PKK TERÖRİSLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM .ALLAH BELALARINI VERSİN.YETER ARTIK DİŞE DİŞ KANA KAN CANA CAN İNTİKAM İNTİKAM !!!!!! NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!!!!!!! ![]() Arkadaşlar ben terörü lanetlediğimizi ve birlik olduğumuzu göstermek için bayrak asma kampanyası öneriyorum .evlerimize iş yerlerimize internet sitelerimize ,internet sitelerinde ki imza kısmımıza kısacası her yere bayrak asalım diyorum.bunu bütün tanıdıklarımıza duyuralım milli birlğimizi bütünlüğümüzü koruyacağımızı dost düşman herkez görsün.Bölemiyeceklerini anlasınlar.Ayrıca msn lerimizdeki nick yerine felan NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE DİYE YAZALIM DİYORUM .NE DERSİNİZ FİKİRLERNİZİ YAZIN LÜTFEN.SAYGILARIMLA. ![]() Konu aLeN tarafından (23-05-2007 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | can bjk küfür etme ne kadar TÜRK KANI AKSADA KÜFÜR EDİP ONLARLA AYNI SEVİYEYE DÜŞME KÜFÜR EDİP FORUMU KİRLETME
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | can benle tartışma pkk tarafından kanlarımız dökülüyor şehitler veriyorız ama burda küfür etme hakkın yok küfür etmeden bizim gibi tepki göster ok FORUM KURALLARINI İHLAL ETME DÜZGÜN BİR ELEŞTİRİ YASP BİZİ BU HALELRE GETİRENLER UTANSIN KOSKOCA TÜRKİYE NE HALALRE DÜŞTÜ YAZIK ÇOK YAZIK BUNLARA ARTIK BİRİLERİ DUR DEMELİ AMA KÜFÜR ETMEDEN TEPKİ GÖSTERİN BİZDE SİZİ CEZALANDIRMAYALIM tepkilerinin dozajını bil
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (23-05-2007 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | ya can burda provakatörlük yapma ok sabahtan beri garip garip mesajlar yazıyorsun ve çok göze bakıyorsun biraz yorumklarını seviyeli yap ya bir yerde sexi diğer yerde sexy lady diğer yerde garip garip şeyler kendini topla buraası bir forum arkdaşaım
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |