![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
![]() Her türk Evladının Arşivinde Bulunması Gereken Bu Güzel Arşivi, BesiktasForum.Net Üyeleri İçin Hazırladım. Albümün içerisinde Ulu Önder'in En Sevdiği Şarkılar ve Geçmişten Günümüze Tüm Marşlarımız var. İyi Dinlemeler... ...:::Atarürk'ün Sevdiği Şarkılar:::... Yanık Ömer (3.99 Mb) Kırmızı Gülün Âli Var (3.32 Mb) Zorbalarında Gurudu Meşe Yanıyor Efem (4.64 Mb) Çökertmeden Çıktımda Halilim (3.80 Mb) Mehrali Bey Ağıtı (4.06 Mb) Ata Barı (1.73 Mb) Mızıka Çalındı Düğünmü Sandın (4.27 Mb) Köroğlu Solağı (3.55 Mb) Yanık Ömer (3.79 Mb) Dağlar Dağlar Alişimin Kaşları Kare (3.44 Mb) Sarı Zeybek (4.60 Mb) Havada Bulut Yok (4.74 Mb) Kışlar Doldu Bugün (2.05 Mb) Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa (2.78 Mb) Bayati Taksim (2.95 Mb) Merhaba (1.99 Mb) Bayati S. Se (6.70 Mb) Viola - Kanun (2.20 Mb) Atanın Sevgi Nefesi (3.95 Mb) Mustafa Kemal (2.81 Mb) Ritim Sol (639 Kb) Merhaba (1.99 Mb) Sarayburnu 1934 (5.32 Mb) Ud Taksim (3.17 Mb) Keman Solo (2.66 Mb) Ataya Merhaba (2.00 Mb) Konu SahEmre tarafından (31-07-2008 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | teşekkürler...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Dil ve Anlatım dersinde etkinlik bölümünden bir etkinliğimiz "Sarı Zeybek"'i izlemekti. Ne kadar vasat bir durum ki ben onu bu yaşıma kadar nasıl izlemedim, nasıl bir Türk evladıyım? Neyse orda bir bölüm vardı; hasta olduğu halde, halkını ayakta tutmak için oturduğ u yerde dinlemek yerine, çalgıcılardan Sarı Zeybek'i çalmalarını rica etti ve asalet birden gücünü toplayıp, ait olduğu yere, halkının karşısına çıkıp adeta güç gösterisi yaptı. Ve fiziki özellikleriylede uyuşan Sarı Zeybek yakıştırmasını aldı ve Sarı Zeybek onun için milat oldu. O bizim her şeyimiz (:
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | eline emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |