![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() |
![]() ŞİMDİ RESME İYİ BAKIN...BU RESİM ÖYLE BİR RESİM Kİ ATAMIZIN NAAŞI ANITKABİR 'E GİDERKEN BİR ARA SOKAKTA SADECE 3 SANİYELİĞİNE ATAMIZIN NAAŞINA SON BİR SAYGI VAZİFESİ OLARAK TOPLANAN BU KALABALIK HALKIMIZ DEĞİLDE KİMDİR..AYRICA PENCERELERE DİKKAT EDİN HER YER İNSANLA DOLU.AYRICA BU KALABALIĞA NAAŞIN BAŞINDAKİ 3 ASKER ÇOK ŞAŞIRMIŞ OLACAK Kİ BAKIN NASILDA ŞAŞKINLIKLA İNSANLARA BAKIYOLAR...BU ÇOK DUYGUSAL BİR TABLO . O İNSANLARIN YAŞADIĞI DUYGUYU HİSSETMEYE ÇALIŞIN, KENDİNİZİ ONLARIN ARASINDAYMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.BU RESİM OLDU BİTTİYE GETİRİLECEK BİR RESİM DEĞİL..
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bizim için onca şey yapmış ATAMIZ için son bir saygı duruşu yapanların arasında olmak isterdim ... sadece o kadar insan değil bütün dünya sokağa dökülse yine de az.....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bazen düşünüyorum da insanlar bu ülke için nelerinden vazgeçmişler. Çoluğundan çocuğundan, anasından babasından, ama bir şeyden hiç bir zaman vazgeçmemişler. Bu ülkenin savunulması ve bir avuç toprağı değil bir tane toprağı için kanlarını bu ülke için gözlerini kırpmadan feda etmişler. Yeri gelmiş ülkenin borcunu kapatmak için parmaklarındaki alyanslarını vermişler. Daha fazla yamayacağım çünkü yazdıkça sinirlerim daha fazla artıyor. Bu ülke için çok şey yapanlara saygımızı hiç bir zaman yitirmemeliyiz. Çünkü şu an nefes alıyorsak önce Allah`a sonra da onlara borçluyuz. Bu ülkede ezan sesi duyuluyorsa Türkçe eğitim görülüyorsa Kurtuluş Savaşı`nda ve daha sonraki çarpışmalarda hayatlarını bu vatan için kaybedenlerin sayesindedir. Hepiniz rahat uyuyunuz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/ataturk-kosesi/7812-etkileyici-bi-fotograf/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-03-2008 19:24 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |