![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Izmir kurtuldu, cok tatli bir yorgunluk, Ankaraya hareket edecekler. Trene binerler kompartimana cekilirler. Ertesi gun kompartimanin kapisini calar yaveri, acar yorgun, bitkin,kravatini takmaktadir Ataturk. Yaveri "Ya pasam bu ne hal hic uyumadiniz herhalde niye boylesiniz" der. "Ya çocuk kompartimanima yastikla battaniye koymayi unutmussunuz. Kolumu yastikyaptim agridi setremi yastik yaptim usudum bende uyumadim kalktim" der. Yaveri; “Aman pasam! Birimize haber vereydiniz hemen size bir yastikla battaniye getirirdik" der. Ve bir ulke kurtarmaktan donen komutan soyluyor bunlari tarihi bir cevap der ki "Gec fark ettim… Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hicbirinize kiyamadim. Onemli olan benim uyumam degil milletimin rahat uyumasi".
__________________ impossible is nothing... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya Söylicek Söz Bulamiyorum.. Sadece O Kadar Çok Duygulanıyorum ki... Böyle Bir Insan Türkiyemize Bir Daha Gelmesi Mümkün Değil... Atam İzindeyiz.. Rahat Uyu...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
merak etme Atam İZİNDEYİZ
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | paylaşım için teşekkürler. çok duygu yüklü bi yazı.. bugün hala rahat uyuyorsak bunda onun çok büyük payı var..İZİNDEYİZ ATAM..
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |