![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Aynen boca aek celtic kulüpleri iyi taraftarlara sahip ... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() ![]() | bu haber fnatik'in sitesinde vardı ve 40 taraftar içinden İnönü yada çarsı yada besiktas taraftarı yoktu ?? buna çok sasırdık ve üzüldüm ama gordüm ki buraya arkadas çabalarıyla koymus eline sağlık alemde kral çarsı o kadar. ben baska taraftar tanımıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | aslında fanatikte vardi ama ben orda yapmadim ordan yapanlara izin almadan yapanlara dava açılacak diyordu kendim görsellerden bulup yaptim orda çarşının olmamasina bende şaşardım ama burda var görsünler... Beşiktaş taraftarini kim büyükmüş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Saten yakında daha başka konularla çıkıcam karşınıza ... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() ![]() | bekleriz barıs yeniliklere açık olalım. adımızı zaten duymayan kalmadı. biz unutturmamaya çalısalım. sana tekrar tesekkürler ellerine sağlık simdiden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çarşıdan başkası yalan bu alemde..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 14 ![]() | güzel çalışma ama AIK barça celtic gayfb taraftarı gibi para var karton kaldırıolar baskı yok ama s.liege taraftarıı sıkıdır b.dortmund da iyidir bunların yanında çok daha sıkıdırlar
__________________ erkek adam renkli takım tutmaz... besiktaslı olmak ve onu yasamak yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |