![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Son maçlarda ıslıklanan Kahveci, müthiş füzesiyle Beşiktaş'a hayat verirken, 3.5 ay sonra golle tanıştı ![]() 30 metreden topu 90'a astı Beşiktaş, Porto'dan deplasmanda bir puanı söke söke alırken, Nihat Kahveci'yi de yeniden kazandı. Sezona yine kötü başlayan, son maçlarda taraftarlarca 'ıslıklanan' tecrübeli yıldız, dün gece attığı muhteşem golle takımına hayat verdi. Nihat, 62'de ceza sahası dışında buluştuğu topu yaklaşık 30 metreden füze gibi bir şutla doksana astı. Son golünü Vikingur'a atmıştı 12 maç aradan sonra yeniden gol sevinci yaşayan Kahveci (bu sezon 4 golünü de UEFA'da attı), Beşiktaş'a gruptan çıkma yolunda büyük avantaj kazandırdı. Siyah-beyazlı oyuncu, en son golünü 22 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turu rövanşında deplasmanda Vikingur'a atmıştı. Kahveci, 105 gündür gol orucundaydı. Fotomaç - İşte Nihat bu! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() | çok güzel gol attı Nihat'ın klasına yakışır bir gol . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | attığı gol dşınnda bi fark göremedim. kendi açısından iyi bi gelişme olablir güveni kendine geleblir.gelse ii olur..
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Maçtaki tek artısı attığı bu müthiş goldü, başka da bir şey yoktu açık konuşmak gerekirse...Arkadaşın dediği gibi bu gol kendine olan güvenini yerine getirir belki, ama ben Nihat'ın güven eksikliği olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa topa vurmaktan kaçardı, halbuki Nihat bulduğu yerden topa vuruyor, ne bilim Bobo müsaitken ona atmayıp kendi vurmayı deniyor mesela... Umarım Nihat sorunlarını çözer ve böyle golleri bize daha çok izlettirir ne diyelim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dün attığı gol dışında bencede çok fazla ortalarda görünmedi belki ama en azından böyle güzel bir gol atarak üzerinde ki baskıyı bir nebze bile olsa hafifletmeyi başarabilir..Umarım atacağı goller ile yeniden eski günlerine dönme şansını yakalayabilir..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gol dışında çok etkisizdi tabatayla birlikte ama gol muhteşem
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözlerime inanamadım valla...Gol süperdi aynı şekilde Bobo'nun şutu da gole dönüşseydi muhteşem olacaktı.Spiker de Bobo'ya soruyor,senin şutun gol olsaydı Nihat'ın attığı golden daha mı güzel olacaktı sence diye...Soruya bak... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 14 ![]() | Hiç beklemediğimiz bir anda vurdu ve çok güzel bir gol oldu inş devamı ligde ve avrupada gelir artık Nihat eski Nihat olsa iyi olacak...
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı Oyuncular Vardır Kapasitesi Ve Yapabilecekleri Bellidir . Daha Fazla Birşey Veremez Onu Öyle Kabul Edersin Ama Nihat Ve Tabata Bu Değiller Ben Buna Kızıyorum . Kendilerindeki Yetenekleri Kullanmamak İçin İnatlaşıyorlar . Bu Yüzden Bende Kızıyorum Ve Eleştiriyorum . Nihat'tan İzlemeye Alışkın Olduğumuz Gollerden Birisini Attı . Onunda En Önemli Özelliği Sert Şutları Ve Santraforun İndirdiği Topları Ceza Yayı Çevresinde Kaleye Göndermek Yada Gol Pası . Nihat Umarım Bu Golle Beraber Bir Silkinir Ve Kendine Gelir Yeteneklerini Sergiler Yoksa Yine Eleştirmeye Ve Kızmaya Devam Edeceğim . Umarım Bu Gol Çıkışın Habercisidir . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence de... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |